TidusFFX Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 nie chodzi mi tu o podkręcenie mojego sprzętu do niewyobrażalnych osiągów, tylko o zakup jak najtańszej i dobrej jakościowo pamięci RAM.Głównie używam komputera do grania w gry, i zainteresowała mnie produkcja ,,world of warcraft", lecz ma w minimalnych wymaganiach 512 ramu, więc ze swoim 256 raczej nie pogram... i tu mam dylemat, czy kupić minimalną ilość 512, czy może od razu ,,ciepnąć się' na więcej, aby móc grać w nowsze produkcje o większych wymaganiach. Prosiłbym również o doradzenie jakiegoś konkretnego ,,modelu" i jego ewentualnej ceny/parametrów. nie wiem które parametry swojego komputera powinienem podać w tym temacie, więc jeśli jakieś będą potrzebne to na pewno je wypisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Nie tem dział <_< http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=59 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Goodramy sie nadadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TidusFFX Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 przepraszam, ,,jestem tu nowy" ^^ prosze moderatora/admina o przeniesienie tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Goodram będzię ok, weź trochę więcej bo 512mb to trochę za mało na te czasy.. // bycie "nowym" nie zwalnia od czytania regulaminu i stosowania się do niego Edytowane 24 Lipca 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TidusFFX Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 jeszcze raz przepraszam za umieszcZenie mojego posta w złym dziale, i dziękuje za polecenie goodramu, przeglądając ich produkty dochodze do wniosku że oferują naprawe korzystną cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...