Skocz do zawartości
teraw

Telefon, Ktory Trzyma Jak Najdluzej

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

potrzebuje telefon, ktory bedzie trzymal na baterii jak najdluzej.

moze byc, czarno-bialy, moze nie miec nic, moze byc cegla wielkosci sluchawki od stacjonarnego - nie wane.

potrzebuje go na oboz w lesie i jak bedzie wygladal mnie nie interesuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nokia 6310i powinna wytrzymać, latanie po ścianach, sprawdzone. Brejdak mój się kiedyś tak wkurzył że piep***ą ją o ściane, pękła obudowa, guzik od włączania się trochę zapadł, a fon i tak działał dalej bez zarzutu:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze jak naruchasz doń bateryjkę o pojemności około 3000mAh, to potrzyma miesiąc. Wprawdzie telefon wygląda z tym nieco garbato, ale ponieważ i tak, zdaniem niektórych wąskopalczastych kastratów, jest okropecznie duży, nie powinno to stanowić przeszkody :>

Na standardowej baterii dwa tygodnie czuwania przy niewielkiej ilości rozmów to żaden problem. Podstawa to trafić na egzemplarz z mało wychechłaną baterią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nowka juz w drodze :D:D

Nokia to jeszcze produkuje :huh: osobiście wątpie że znajdziesz gdzieś nowy "niesmigany" egzemplarz wiekszość to modele po "renowacji"

Edytowane przez KrisJR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Nieśmiertelna 3310/3330 ;]

Niestety nie, moja miała problemy z wyświetlaczem-nie świecił czasami, potem zaczął i świecił długo, pewnego dnia przestał no to poleciał po ścianie i rozpadł sie cały, padła karta sim, antena sie rozwaliła i nie ma wcale zasięgu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie nokia 6310i najlepszy telefon na swiecie! Mi bateria nigdy nie zeszla ponizej 10 dni a telefon ostro katuje!!

Niestety juz sie chyba zuzlyl ale nowka juz w drodze :D :D

Ja rozumie, ze skupilismy sie tutaj na baterii ale to zakrawa na gadke fanboya.

JESTES FANBOYEM ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość osób które miała 6310i uważa go za najlepszy telefon jaki miała i jaki istnieje, na chwile obecna od jej premiery mineły lata a ja nie znalazłem godnego następcy. I mają racje, BO TO JEST NAJLEPSZY TELEFON JAKI ZROBIONO :lol: :lol: i nie jest to fanatyzm tylko stwierdzenie faktów

Edytowane przez KrisJR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6310i mi wytrzymywała po 2-3 tygodnie jak mało jej uzywałem, podczas normalnego dnia muszę zminiać baterie w 8800 (całe sczęście że się bardzo szybko łąduje), a podczas takiego używania 6310 wytrzymywała z 4-5dni ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość osób które miała 6310i uważa go za najlepszy telefon jaki miała i jaki istnieje, na chwile obecna od jej premiery mineły lata a ja nie znalazłem godnego następcy. I mają racje, BO TO JEST NAJLEPSZY TELEFON JAKI ZROBIONO :lol: :lol: i nie jest to fanatyzm tylko stwierdzenie faktów

Zalezy czego potrzebujemy od telefonu.

Na dzien dzisiejszy moze z 5% wymaga od telefonu tylko dzwonienia i SMS.

Ludzie chca miec narzedzie pracy, multimedialna rozrywke, mozliwosci podpiecia kompa aby sie bezprzewodowo laczyc z netem, itd.

Kto wybierze wtedy N6310i ?

Dlatego, ze bateria trzyma 15 dni to nic nie znaczy.

Ja przy telefonie dostalem ladowarke i uzywam jej.

Mozliwe, ze w przypadku Nokii trzeba gdzies specjalnie jezdzic i dlatego im zadziej tym lepiej.

Nie popadajmy w takie skrajnosci ludzie.

Byla w swoim czasie telefonem nie do pobicia ale to bylo z 4 lata temu jak nie wiecej.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kaeres Dużo ludzi nadal używa 6310i jako telefonu do pracy, przykład pierwszy z brzegu u mnie w pracy każdy ma conajmniej 2 komórki z czego u jakiś 80% ludzi jedną z nich jest właśnie 6310i a druga to jakiś nowy model na symbianie albo WM. Uzywają ich mimo że odkąd zostały one zakupione każdy miał okazje 3=4 razy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> nowy aparat, nie chodzi tu tylko o baterie ale o wytrzymałośc i niezawodność równieź.

Edytowane przez KrisJR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli chodzi o baterie to bardzo sobie chwale motorolke v360... jezeli telefon mocno uzywalem to 3 dni najmniej trzymala... jezeli uzywanie bylo zadkie to spokojnie do 8 dni trzymala. Jednak przedwczoraj zakupilem nokie e61... i po 3 zabawy (a raczej katowania typu wgrywanie softu, gierek itp) jak narazie pokazuje mi polowe bateri wiec na ten temat nie bede sie jeszcze wypowiadal w tym modelu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z nowych moto f3,, http://allegro.pl/item290679248_motorola_f...m_warszawa.html

obsługa śmieszna ale - wszędzie na 3 kliknięcia ;) bateria - zależnie od dzwonienia,, kupiłem taki dla mojej babci - ciągle zapominała ładować tel i nie dało się do niej dodzwonić - problem rozwiązany jak się rozładowuje raz na dwa tyg ;p no i ten dizajn ;p no i ta funkcjonalność - można nią np kopać w ogródku ;) nie wiem co z nią wyprawia ale tel robi wrażenie pancernego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi