ReaspowN Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam. Kupiłem AC Freezera 64 PRO. Jednak gdy go zamontowałem zauważyłem, że płyta główna troche się wygieła na górze. Jak to zobaczyłem to oczywiście go zdjąłem. Mam teraz takie pytanie, głównie do tych użytkowników co posiadają ten cooler, czy powinno tak być czy może jest jakaś metoda żeby tak bardzo nie wyginał płyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Podłóż od wewnątrz płyty jakąś gąbkę piankę z podkładki, rozumiem ze płyta wygięła się do wewnątrz, Płyta na pewno się nie złamie, ani pie pęknie nawet gdy zostawisz tak jak jest. Szkoda że nie dałeś jakiejś fotki jak to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Ja też sie boje Freezera , bo straciłam raz przez niego karte, po prostu urwał się zaczep z socketu , widocznie po ciężkości radiatora :| Teraz dodałam dodatkowy kabel by podtrzymywał radiator :| Edytowane 26 Lipca 2007 przez britfanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 ReaspowN Gdybys widzial jak box na intelu potrafi odgiac plyte... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 U mnie płyta wygieła się na zewnątrz. Dałbym fotke ale teraz pisze z laptopa ojca i coś w nim usb nie działa więc nie mam jak skopiować zdjęć z aparatu. @Dziuby Czyli jak zostawie tak jak jest to się nic nie stanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 ReaspowN napisał(a): U mnie płyta wygieła się na zewnątrz. Dałbym fotke ale teraz pisze z laptopa ojca i coś w nim usb nie działa więc nie mam jak skopiować zdjęć z aparatu. @Dziuby Czyli jak zostawie tak jak jest to się nic nie stanie ? To co widzę na fotce, to na pewno coś bym podłożył, jak pisałem wyżej, może być nawet gąbka z pudełka po płycie, zwiń ją ze trzy razy i podeprzyj. kolega wyżej dobrze napisał przy wypięciu i upadku radiatora może on coś uszkodzić. Próbowałeś kiedyś złamać płytę główną ???? Łapki sobie można łatwo pokaleczyć a płyta będzie cała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...