Skocz do zawartości
ReaspowN

Pytanie Odnośnie Ac Freezera 64 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kupiłem AC Freezera 64 PRO. Jednak gdy go zamontowałem zauważyłem, że płyta główna troche się wygieła na górze. Jak to zobaczyłem to oczywiście go zdjąłem. Mam teraz takie pytanie, głównie do tych użytkowników co posiadają ten cooler, czy powinno tak być czy może jest jakaś metoda żeby tak bardzo nie wyginał płyty ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłóż od wewnątrz płyty jakąś gąbkę piankę z podkładki, rozumiem ze płyta wygięła się do wewnątrz,

Płyta na pewno się nie złamie, ani pie pęknie nawet gdy zostawisz tak jak jest.

Szkoda że nie dałeś jakiejś fotki jak to wygląda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też sie boje Freezera , bo straciłam raz przez niego karte, po prostu urwał się zaczep z socketu , widocznie po ciężkości radiatora :| Teraz dodałam dodatkowy kabel by podtrzymywał radiator :|

Edytowane przez britfanka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie płyta wygieła się na zewnątrz. Dałbym fotke ale teraz pisze z laptopa ojca i coś w nim usb nie działa więc nie mam jak skopiować zdjęć z aparatu.

@Dziuby

Czyli jak zostawie tak jak jest to się nic nie stanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ReaspowN napisał(a):

U mnie płyta wygieła się na zewnątrz. Dałbym fotke ale teraz pisze z laptopa ojca i coś w nim usb nie działa więc nie mam jak skopiować zdjęć z aparatu.

@Dziuby

Czyli jak zostawie tak jak jest to się nic nie stanie ?

To co widzę na fotce, to na pewno coś bym podłożył, jak pisałem wyżej, może być nawet gąbka z pudełka po płycie, zwiń ją ze trzy razy i podeprzyj.

kolega wyżej dobrze napisał przy wypięciu i upadku radiatora może on coś uszkodzić.

Próbowałeś kiedyś złamać płytę główną ????

Łapki sobie można łatwo pokaleczyć a płyta będzie cała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi