exodus.mc Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Witam, Mysle czy nie zakupic nowej grafy do mojego staruszka... narazie sprzetu nie bede zmianial... Gram nie duzo - czasem jakis splinter cell czy NFS MW (odziwo w 640 na tej karcie da sie grac hehe). Myslalem nad 7300/7600GS/6800XT na zalmanie.. aby cicho bylo :) w sumie grafa i wyciag (ktory musze zminic) sa narazie najglosniejsze w kompie jednym slowem - spojrzcie co mam w sygnaturce i :) kazda opinia mile widziana ps. chodzi oczywiscie o pierwsza maszyne :P Edytowane 27 Lipca 2007 przez exodus.mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 włóż tu 6600GT/7300GT , nie więcej - ale i tak się trochę nudzić pewnie będą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Moze TO ?? albo TO tylko tu jest problem - typ nie jest z Warszawy... a ja wole miec blisko jak cos sie sypnie... Edytowane 27 Lipca 2007 przez exodus.mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Cena nie gra roli? Polecam z tanszych modeli Gigabyte GF 7600GS 256 MB AGP 8x taka ostatnio wsadzilem do pewnej jednostki z Athlonem 1800+ i o dziwo sprzet dostal solidnego kopa szczegolnie w gierkach... wczesniej siedzial tam GF2 MX z drozszych mozna sie zainteresowac EVGA e-GeForce 7800 GS CO mialem przejsciowo ale po zmianie elementow skorzystalem z rozszerzonej gwarancji i programie lojalnościowym Step-Up EVGA, zmienilem na 8600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) a wlasnie .. heh zapomnialem o widelkach :D sadze ze max to 400 zl... ale to juz taki max max... najlepiej ok 300-350.. no i z wawki jak jakas nowka, badz z gwaranacja w np. komputroniku jezeli uzywka. xantype > gf gigabyte to dno (bez urazy) mialem przez tydzien (tyle ze wersje asusa) i no ... hmmm... nigdy wiecej :) - to cos musi byc na ddr3 :) IMO 7800GS to dla mojego konfigu za duuuuzo ... o wiele... Edytowane 27 Lipca 2007 przez exodus.mc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Nawet 7600GS DDR3 będzie za mocna do twojego konfigu . Max.to 7300GT lub starsza 6600GT , każda inna karta będzie hamowana przez CPU . 7300GT można jeszcze dostać nową np. tą 7300GT Palit Sonic za 333 zł , 6600GT to już tylko używka z allegro - koszt 200 - 270 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oicw Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja jestem zdania,że w stare sprzęty nie opłaca się inwestować.Zawsze to mówiłem,i będę mówił.Na twoim miejscu exodusie,kupiłbym jak najtańszą 6600GT,a jeśli chcesz koniecznie nową kartę,to 7300GT.Nic więcej. xantype napisał: z drozszych mozna sie zainteresowac EVGA e-GeForce 7800 GS CO Wywalenie pieniędzy w błoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 tez sadze ze nie oplaca sie inwestowac.. ale mi nie oplaca sie bawic w nowy sprzet jezeli ten dziala i wydajac 350 zl moge jakos pograc czasem w jakas gre... Zmiana kompa to konieczonsc sprzedazy tego co mam (ciekawe kto by to kupil i za ile) a takze dolozenie do nowego conajmniej z 700 aby nie kupic gniota... czyli do wywalenia 1200 jak nic (na sama plyte, ram , proca i grafe) i pewnie bylbym niezadowolny. wole wylozyc 400 i nadal miec mojego "gniota starego" i sobie zyc spokojnie w rozdzialkach 1024... nawet jak kupie lcd to nie bede gral w natywnej.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 to weź tego 7300GT, jak ma być nówka. Od wynalazków typu Gigacrap z pasywem czy 7800GS trzymaj się z daleka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 TO moge miec za 325 zl... oplaca sie wg Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 TO moge miec za 325 zl... oplaca sie wg Was? Wygląda dość fajnie. Nie wiem, czy "rozwinie skrzydła" do końca, ale gry powinny dość dobrze chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 myslalem tez o TYM ale sprzedawca mowi ze ten 7300 krecony go bierze... ze ten 7600 nie kreci sie za dobrze... no i do mnie to juz 7600 to za wiele chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 No tu max 7300gt, ktory i tak po oc bedzie taki jak ten 7600gt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...