Skocz do zawartości
DziubekR1

Thermaltake Sonic Tower - Czy Zapinka Od 939...

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczesalem pare tematow, ale takiego problemu nikt nie poruszal :) Tak to wyglada:

Dołączona grafika

Ciekawi mnie, czy ta zapinka pasuje tez na 754, bo koszyki chyba sa takie same. Najlepiej jak by sie wypowiedzial ktos kto ma to chlodzenie i montowal na roznych platformach, bo nie wiem czy na aukcji moge sobie pozwoic na dopisanie, ze na 754 tez wejdzie.

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozstaw otworów i koszyki są identyczne. Będzie pasować.

A ja mam pytanie czy uda mi sie go założyć na np. E2140, bo obecnie mam barton 2500 +. Chłodzenie kupiłem rok temu, teraz widzę jest już jakaś wersja 2.0. Mam też przy okazji 2 pytanie, czy płyty pod C2D są większe od tych pod Socket A, bo nie wiem czy obudowę zmieniać będę musiał ( wolałbym nie ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy czy masz zapinke na Socket 775. Płyty większe od NF7mki nie są, sa takie same lub mniejsze zazwyczaj.

Teraz nie mogę tego sprawdzić bo w innym mieście mam te bajery, a nie pamiętam co w zestawie było, bo wiele zapinek było. Ale jeśli nie mam to da się gdzieś takową zakupić, albo jakoś inaczej zamontować ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektore maja kondensatory i inne takie blisko socketu i nieraz moga przeszkadzac, pozostaje przymierzyc.

Właśnie z tym jest problem, wie ktoś może czy do Abita IP35-E pasuje TT Sonic Tower ?? Bo tych wymiarów nie mogę znaleźć dokładnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi