JC_ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 chodzi mi oczywiscie o tablete graf. poniewaz chcialem sobie kupic (ok 200zl) a nie mam bladego pojecia jaka najlepiej.. tzn mysle ze wielkosc A5 wystarczy w zupelnosci, ale nie wiem jakie powinna miec inne specyfikacje zeby mi sie dobrze pracowalo. Serdecznie pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Najlepszy byłby któryś firmy Wacom, ale za 200zł to możesz pomarzyć o A5. :) Zostaje Ci Pentagram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC_ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 aha, a tak +/- o 100zl ? nie wiem, ogolnie mzoe masz jakies o tym pojecie ?:) Serdecznie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To tak jak mówię, szukaj czegoś od Wacoma i tyle :) jeśli nie znajdziesz nic co Ci odpowiada to kup jakiegoś Pentagrama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S4racen Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Tak jak stwierdził przedmowca. Nic innego sie nie wymyśli. Sprawdź Wacoma i jeśli Ci cenowo nie będzie odpowiadał tu kieruj się w stronę Pentagrama. Nie widzę innych rozsądnych możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Sorki, ale wyedytowałem temat wątku bo patrzeć nie mogłem. To się nazywa tablet graficzny. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC_ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Wielkie dzieki za rade i przepraszam za bledy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w00tz Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Stoje wlasnie przed podobnym dylematem. Wygooglowalem dosc ciekawy thread (http://pixelfreaks.pl/index.php?showtopic=50) i zastanawiam sie miedzy trzema modelami: 1) Wacom Bamboo 2) Wacom Volito2 3) Tanszy pentagram ;) glownym kryterium jest jakosc, ale ograniczaja mnie fundusze, wiec moge wybierac tylko z tych trzech modeli. Ktos moze doradzic co lepiej byloby wziac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 JAk siię zastanawiasz czy pentagrama nie kupić tzn. że Bamboo obecnie ci potrzebny nie jest a volito2 w zupełności wystarczy. Pentagram przy wacomie to zabawka, a nie tablet więc daruj go sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Link do temaciku na innym forum [tematycznie związanego z grafiką]: http://www.digart.pl/forum/temat/417722/Ja...let_wybrac.html Może pomóc. Poza tym na Googl'ach - także sporo informacji i porad. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...