tom256 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) MSI P35 Neo2-FR - jaki RAM polecacie do tej płyty głównej (Northbridge P35, Vmem ponad 3V). Chciałem kupić moduły 2x512MB RAM. Dodam jeszcze ze interesuje mnie żeby jak najwięcej MHz wyciągnąć z pamięci!!! Jak na razie zastanawiam się nad A-DATA Vitesta Extreme Edition GoodRAM PRO 900MHz Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Moze coś z patriotów ? Moim zdaniem dosc stabilne RAMy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 proszę, nie pisz takich postów. Co z tego, że stabilne, jak nie wiadomo o który model chodzi, a w o/c żaden nie będzie jakąś super rewelacją ... ____________________________________________________________ tom256 - te 2 są robione na Micronach D9, mam nadzieję, że wiesz, co to znaczy :) Możesz brać spokojnie i cisnąć z nich, ile wlezie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 proszę, nie pisz takich postów. Co z tego, że stabilne, jak nie wiadomo o który model chodzi, a w o/c żaden nie będzie jakąś super rewelacją ... Jak z partriotów to tylko jakieś LLK'i bo te co na linku to po prostu zwykłem patki z radiatorkiem . Jak masz trochę $$ polecił bym Jakieś Crossair'ki XMS 800Mhz dla mnie to najlepsze pamięci od czasów jak miałem wysłużone Geil Skull.XMS dobrze ida tylko trzeba popatrzeć w świeże testy i sprawdzić jak kolega radzi na jakich modułach są robione Micron'y lub Winbond'y się w sumie liczą czasami trafią się dobre Hynix'y. Niedawno był gdzieś test na PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Na micronach D9 będą najlepsze do OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ... ____________________________________________________________ tom256 - te 2 są robione na Micronach D9, mam nadzieję, że wiesz, co to znaczy :) Nie prawda te A-Daty to w 95 % promos :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 to szukać Goodram PRO 900, one są na D9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...