Arcan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam serdecznie, otóż mam mały problem z klawiaturą podejrzewam ze to po prostu przestawił sie język bo gdy naciskam "l" to wyskakuje : ol. "n" to wyskakuje : ni]k "y" to wyskakuje uyjhm6 "w" to wyskakuje wS\X (oraz włącza sie caps lock ) i dożo innych rzeczy ze np. kursor w gore odpowiada za klawisz enter a spacja za esc. rzecz w tym ze nie moge wogole odpalic paska jezyka :mur: i nie moge zrobic formata bo non stop wciskaja mi sie nie odpowiednie klawisze :/ jesli ktos moze to bardzo ladnie prosze o pomoc. z gory dziekuje P.S Tego posta pisaem klawiaturą ekranową :lol2: Pozdrawiam Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Arcan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Podłącz inną klawiaturę bo mi to akurat nie wygląda na zmianę języka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Podłącz inną klawiaturę bo mi to akurat nie wygląda na zmianę języka. No wlasnie kumpel przyszedl ze swoja i nadal jest to samo... nizaleznie czy klawa jest pod usb czy port klawiatury ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 To w czym problem? Przestaw język na polski (programisty) a resztę usuń. Poza tym nie ma takiego języka w domyślnej instalacji. Stawiam na trojana/wirusa lub coś z systemem/płytą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Heh to nie takie latwe ... powiedz mi gdzie mam to przestawic skoro nie moge paska jezyka odpalic ? i w panelu tez nie mam opcji jezykowch ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 To tylko potwierdza obecność robactwa. Najszybciej NOD32 +Spybot, potem naprawa systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 A masz moze jakis sposob na sformatowanie kompa w takim staie ? bo ja nie moge nawet potwierdzic w menu ze chce nowa kopie windowsa zainstalowac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jeśli w instalatorze (uruchomionym z CD) też jest ten problem, to winna jest płyta. Zresetuj ustawienia bios. Przeczyść z kurzu. Sprawdź napięcia. Wyciągnij z budy. Sprawdź napięcie na bateryjce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...