Rapter Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam. mam pytanie: mam ostatnie dwa numery cd-action. Podczas instalacji pełnych wersji gier, w pewnym momencie wyskakuje okienko w ktorym pisze m.in: Błąd odczytu z dysku - nieprawidłowy CRC. Dzieje się tak na obu płytach. Czym może to być spowodowane?? Config: AMD Athlon 64 x2 4800+ Gigabyte M55S- S3 Gigabyte 8600GT 256mb Seagate 250gb sATAII Dual Kingmax 2x 1gb 800MHz Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Rapter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 uszkodzone plyty, nie raz juz tak mialem, jak to nowy numer to dzwon do wwydawcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zanim zaczniesz wydzwaniać do wydawcy, to sprawdź płyty na innym napędzie. Mam kilkadziesiąt numerów CDA i z żadnym CD/DVD nie miałem problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a ja mam wszystkie numery KS Ekspert i tylko na jednym krazku wystapil ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zapytam z ciekawości, jaki to napęd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...