futureman Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Doradzccie mi gdzie warto pojechac na urlop/wakacje u nas w polsce wypisujcie wszystkie warte odwiedzenia miejsca - interesuja mnie zarowno takie gdzie mozna pojechac na 1-2 dni i takie gdzie mozna byc i dluzej po prostu wszystko co warto odwiedzic u nas po prostu lubie zwiedzac i chcialbym poznac miejsca warte zwiedzania no i z tego moze skorzystaja tez ci, ktorzy wlasnie zastanawiaja sie gdzie pojechac na urlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229675 Mogłeś tu sie dopisać. Gdańsk, Malbork, Kraków, Warszawa :P Albo Mazury i miejscowości typowo wypoczynkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A musi być Polska :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Kielce :wink: Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Mazury, mazury i jeszcze raz Mazury! Zwłaszcza tereny pomiędzy Szczytnem/Mrągowem a Piszem (czyli puszcza piska i tamte okolice), pięknie! Takie fajne miejscowości jak Spychowo, Krutyń, Karwica czy Zgon - polecam każdemu (szkoda, że w te wakacje jeszcze tam nie byłem :() Piękne lasy, jeziora. Cicho, spokojnie... Codziennie rano pobudka przy pięknej woni lasu i śpiewie ptaków Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Prawda jest taka, że w samym Szczytnie nie ma w ogóle atrakcji turystycznych, tak jak Aragorn napisał można wybrać się do Spychowa (świetne spływy kajakowe rzeką Krutynią), Nart (najczystsze jezioro w powiecie), Warchał, Jedwabna bądź Świętajna (2 najczystsze jezioro). Duża baza turystyczna jest też koło Pasymia. Lub Mikołajki, wiadomo jaki tam jest klimat ;] Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Szwajcaria Saksońska :) Nie Polska, ale od granicy daleko nie jest a widoki są przepiękne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 MAZURY!!! Wyczarterować jacht i na jeziora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229675 Mogłeś tu sie dopisać. , Warszawa :P Do Warszawy na wakacje ? A co tam niby można takiego ciekawego robić :-| ? Nie to że mam coś do tego miasta ,ale już lepiej jechać na mazury czy gdzieś w tych rejonach. Oby zdala od miasta pełnego smogu i ludzi ;) Ja polecę od siebie Boszkowo, to dla tych co mieszkają w okolicach Dolnego Śląska czy Wielkopolski , a nie specjalnie mogą się wybrać gdzieś dalej. Dość spore jeziorko (pow . 344 ha, dł. 3,8 km, szer. ok. 1,7 km max. gł. 17 m) ,woda naprawdę czysta a przede wszystkim atmosfera :) Więcej tutaj: http://boszkowo.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...