Skocz do zawartości
futureman

Ciekawe Miejsca Na Wakacje Urlop W Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Doradzccie mi gdzie warto pojechac na urlop/wakacje u nas w polsce

wypisujcie wszystkie warte odwiedzenia miejsca - interesuja mnie zarowno takie gdzie mozna pojechac na 1-2 dni i takie gdzie mozna byc i dluzej po prostu wszystko co warto odwiedzic u nas

po prostu lubie zwiedzac i chcialbym poznac miejsca warte zwiedzania

no i z tego moze skorzystaja tez ci, ktorzy wlasnie zastanawiaja sie gdzie pojechac na urlop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mazury, mazury i jeszcze raz Mazury!

Zwłaszcza tereny pomiędzy Szczytnem/Mrągowem a Piszem (czyli puszcza piska i tamte okolice), pięknie!

Takie fajne miejscowości jak Spychowo, Krutyń, Karwica czy Zgon - polecam każdemu (szkoda, że w te wakacje jeszcze tam nie byłem :()

Piękne lasy, jeziora. Cicho, spokojnie... Codziennie rano pobudka przy pięknej woni lasu i śpiewie ptaków

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest taka, że w samym Szczytnie nie ma w ogóle atrakcji turystycznych, tak jak Aragorn napisał można wybrać się do Spychowa (świetne spływy kajakowe rzeką Krutynią), Nart (najczystsze jezioro w powiecie), Warchał, Jedwabna bądź Świętajna (2 najczystsze jezioro). Duża baza turystyczna jest też koło Pasymia.

Lub Mikołajki, wiadomo jaki tam jest klimat ;]

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229675

Mogłeś tu sie dopisać.

, Warszawa :P

Do Warszawy na wakacje ? A co tam niby można takiego ciekawego robić :-| ? Nie to że mam coś do tego miasta ,ale już lepiej jechać na mazury czy gdzieś w tych rejonach. Oby zdala od miasta pełnego smogu i ludzi ;)

Ja polecę od siebie Boszkowo, to dla tych co mieszkają w okolicach Dolnego Śląska czy Wielkopolski , a nie specjalnie mogą się wybrać gdzieś dalej. Dość spore jeziorko (pow . 344 ha, dł. 3,8 km, szer. ok. 1,7 km max. gł. 17 m) ,woda naprawdę czysta a przede wszystkim atmosfera :) Więcej tutaj:

http://boszkowo.net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi