Danny Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Czesc! Pamietam, ze gdzies widzialem, ze mozna otwierac napisy w plikach .txt w WMP11. Niestety, nie mam pojecia, jak to zrobic. Ktos wie, gdzie jest ta opcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ffdshow np. umożliwia coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Po domyślnej instalacji pakietu kodeków CCCP (Combined Community Codec Pack) masz moduł w trayu który wyświetla napisy dla każdego programu odtwarzającego - nazwa mi niestety uciekła z pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Da sie jakos w windows media player zmienic ikonke plikow wideo ? Jest jakis wybor ? Jesli tak to gdzie ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 W windowsie tak jak i kazdy iny plik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 To ze w windowsie sie da to ja wiem. Poprostu chodzi mi o to ze windows media player ma inne ikonki niz te do ktorych bylem przyzwyczajony przy starej wersji ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Po domyślnej instalacji pakietu kodeków CCCP (Combined Community Codec Pack) masz moduł w trayu który wyświetla napisy dla każdego programu odtwarzającego - nazwa mi niestety uciekła z pamięciTaki sam efekt możesz uzyskać po instalacji paczki K-Lite Codec Pack [osobiście polecam]. Co do nazwy tego programiku odtwarzającego napisy przy starcie, zwie się on: DirectVobSub - niestety posiada jedną wadę; aby móc odczytać literki - pliki te muszą posiadać taką samą nazwę co plik filmowy [nie zauważyłem opcji 'wyboru']. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Taki sam efekt możesz uzyskać po instalacji paczki K-Lite Codec Pack [osobiście polecam]. Co do nazwy tego programiku odtwarzającego napisy przy starcie, zwie się on: DirectVobSub - niestety posiada jedną wadę; aby móc odczytać literki - pliki te muszą posiadać taką samą nazwę co plik filmowy [nie zauważyłem opcji 'wyboru']. Pozdrawiam, wyyzy. Nie polecaj K-Lite bo bardziej syfnego codec packa chyba nie ma (problemy z deinstalacją, zawiechy etc). Jedyny sluszny to CCCP ;) I radziłbym jednak zmienić sig, bo co niektórzy mogą poczuc się obrażeni (sam jestem ateistą, ale szanuję poglądy innych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Nie polecaj K-Lite bo bardziej syfnego codec packa chyba nie ma (problemy z deinstalacją, zawiechy etc). Jedyny sluszny to CCCP ;) I radziłbym jednak zmienić sig, bo co niektórzy mogą poczuc się obrażeni (sam jestem ateistą, ale szanuję poglądy innych). Czy syfnego - to zależy jak na to spojrzeć ;) Mnie on osobiście odpowiada i aktualnie przesiadać się na inny nie zamierzam - może dlatego, że póki co nie zauważyłem jakichś wad czy problemów w stosunku do odtwarzania plików wideo... Poza tym duży wpływ na późniejsze użytkowanie może mieć nieautomatyczny wybór instalacji lub ewentualnie złe wykorzystywanie / dostosowanie programu do swoich potrzeb… - 'Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz' ;) Co do sygnaturki - i tak miałem zmienić ;) Aktualna chyba już nikogo nie 'obraża'? [ :blink: ] P.S Sorry za OT. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...