99tomcat Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 mojego też :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 I mojego ;) Teraz pozostaje czekac na ciekawe sztuki 8400 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 utro jak tylko dojdzie zasilacz to sprawdze jednego 8200 i 8400. na jakim chłodzeniu testować i pod jakim kątem stabilność?? Lece spac. jakby ktos był jeszcze chenty na CPU to pisać! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_27 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Że tak się wtrącę, czy każda płyta pod socket 775 obsłuży te procesory, ja mam gygabyte P965-DS3P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 zależy od tego czy producent zaktualizuje BIOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nie nie każda - jeśli nie będzie nowego biosu nie pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 MILANS: na boxie testuj - moze byc taki od E6xxx ;) sprawdz gdzie to ma walla i jak wysoko na def vcore i ile poleci przy jakims normlanym napieciu... 1.4v przy box dla 45nm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 sprawdz gdzie to ma walla i jak wysoko na def vcore i ile poleci przy jakims normlanym napieciu... 1.4v przy box dla 45nm?Jutro, jak paka dojdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 lanc a co ty masz już w sigu ?;] jak lata ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 lanc a co ty masz już w sigu ?;] jak lata ? Jutro, jak paka dojdzie :] Jeszcze trzeba tylko do Sectora po memki skoczyć, coby sprawdzić max o/c ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 sprawdź jeszcze takie normalne oc na powietrzu do 24/7, takie 4,5 @ 1,2 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) I mojego ;) Teraz pozostaje czekac na ciekawe sztuki 8400 :D mojego tez (: a wg mnie to wszytkie sa ciekawe i takie energooszczedne :D Edytowane 17 Stycznia 2008 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 W komputronie są już E82 http://www.komputronik.pl/Procesory/Intel/...pelny,id,50649/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Za godzinę będzie u mnie kurier z dwoma E8400. Więc już niebawem zdam relację z OC na wodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 cena taka komputronikowa ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Cena przegieta.... W Yalu juz pisze ze niedostepne... Dzis u wielu osob zagosci usmiech na twarzy... Znow wszelkie rankingi sie powywracaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 sprawdź jeszcze takie normalne oc na powietrzu do 24/7, takie 4,5 @ 1,2 :rolleyes:Jak by ktoś miał takiego procka to by sobie za niego duuużo wołał ;] W komputronie są już E82 2882255[/snapback] Cena przegieta.... W Yalu juz pisze ze niedostepne... Dzis u wielu osob zagosci usmiech na twarzy... Znow wszelkie rankingi sie powywracaja ;) Oj tam zaraz powywracają :P U mnie procek będzie koło 16 [; Ram do sprawdzenia o/c już załatwiony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Szkoda ze mieszkam na zabitej dechami wsi...przepraszam tych mieszkancow tego zacnego miasta co uwazaja inaczej(mylicie sie)... Tez by moje lapki obsciskaly jakis maly boxik...mniam... P.S. Lanc dzieka za wiesz co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZeK Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) ale i tak sie oplaca... a pomyslec ze juz mialem brac 6750 :P warto doplacic 50 zł do 8400 dla kogos kto raczej nie bedzie sie bawil w OC? Edytowane 17 Stycznia 2008 przez BuZeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Policz kiedy splaci ci sie procek w rachunku za prad... A dodatkowo masz 333mhz wiecej :D Mysle ze warto jeszcze poczekac tydzien dwa, jesli nie MUSISZ kupowac. EDIT Swoja droga, sprawdzilbym tego boxowego coolerka na 65nm...ciekawi mnie wydajnosc... EDIT 4 LANC Bomby sa fajne ;D Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Zulusman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Szkoda ze mieszkam na zabitej dechami wsi...przepraszam tych mieszkancow tego zacnego miasta co uwazaja inaczej(mylicie sie)... Tez by moje lapki obsciskaly jakis maly boxik...mniam... P.S. Lanc dzieka za wiesz co :D Np ;] BTW: Ja ci dam namawianie do spuszczenia bomby na moje miejsce zamieszkania :lol: :wink: ale i tak sie oplaca... a pomyslec ze juz mialem brac 6750 :P warto doplacic 50 zł do 8400 dla kogos kto raczej nie bedzie sie bawil w OC? Warto. A jak te 50 zł to dla ciebie za dużo, zawsze możesz wziąć E8200, który będzie wydajniejszy i mniej prądożerny od E6750 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazYb0N Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ja tam czekam do premiery 20-21.01 kupie sobie wtedy BOXa a nie jakiegos OEMa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZeK Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 hehe chodzilo mi o to czy warto do E8200 doplacic 50 zł na 8400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Jakie są dobre płyty pod oc współpracujące z serią E8xx ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 50 pln jest roznica pomiedzy BOX 8200 a OEM 8400 Policz roznice pomiedzy boxami, to juz okolo 100 PLN :D patrzac na aktualne ceny jakie nam forumowicze przedstawili... 8400 BOX - 680 8200 BOX - 580 To juz nie jest takie rozowe, prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Policz kiedy splaci ci sie procek w rachunku za prad...to troche naciągane jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nie nie jest naciągane, bo zużycie prądu będzie niższe i to dosyć znacznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Nie nie jest naciągane, bo zużycie prądu będzie niższe i to dosyć znacznie.no to wiem ale watpie zeby sie to znacznie przelożyło na niższy rachunek za prąd,lecz napewno przełozy się na lepsze OC Edytowane 17 Stycznia 2008 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZeK Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 50 pln jest roznica pomiedzy BOX 8200 a OEM 8400 Policz roznice pomiedzy boxami, to juz okolo 100 PLN :D patrzac na aktualne ceny jakie nam forumowicze przedstawili... 8400 BOX - 680 8200 BOX - 580 To juz nie jest takie rozowe, prawda ? p[orownywalem na komputroniku, gdzie roznica wynosi bodajze 52 zł z tego co pamietam.. ale nie wazne... pytanie czy dla kogos kto nie bedzie sie bawil w oc warto doplacic "troche" kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dla kogoś kto nie OC tym bardziej warto dopłacić, bo to 333MHz więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...