brolly666 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Dlaczego nie moge wlonczyc EAX?? ani w Guild Wars ani w neverwinter2 w innych grach nie próbowałem... Mam Logitechy x530 i SB Audigy SE Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a system to nie łaska? jak masz vistę to nie możesz, jak masz xp to znaczy, że coś skopałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mam viste.... a co to zmienia?? nie da sie miec efektu eax na viscie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Trza mieć stery na Viste do Audigy, które kosztują chyba 10USD :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mowisz powaznie z tym ze cza za nie placic?? To jakas paranoja jest... Mozesz podac nazwe tych sterownikow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Na stronie "z dużą ilością oprogramowania" jest cos takiego Creative ALchemy Audigy Edition v1 00 05 WinVista-TE ale czy to działa nie wiem ;pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A może spróbuj włĄczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Szukaj gdziekolwiek masz prawo sprawdzić czy ci działają, jeśli tak i masz zamiar używać to powinien je kupić i tyle. Jeśli nie działają to zwyczajnie wykasować z dysku i po sprawie. Myśle ze to będzie odpowiednie zachowanie. KAX nie przesadzaj :P Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez razor1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Sciagnolem te Creative ALchemy Audigy Edition v1 00 05 WinVista-TE odinstalowalem stare stery i kicha nie chca sie zainstalowac na tej karcie wyskakuje ze nie jest podlonczony odpowiedni sprzet.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Ściągnij sobie słownik :mur: Coś mi się zdaje, że na wynalazkach typy SE, ES itp. Alchemy mogą nie działać zobacz na stronie Creativa z jakimi kartami współpracują... razor1 Może i powinno byc za darmo ale nie jest i Twój post zachęca do piractwa, a z tego co wiem za to jest ban ;] Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Sciagnolem te Creative ALchemy Audigy Edition v1 00 05 WinVista-TE odinstalowalem stare stery i kicha nie chca sie zainstalowac na tej karcie wyskakuje ze nie jest podlonczony odpowiedni sprzet.... Witaj w bagnie Creative. Szkoda że nie powiedziałeś na początku że masz viste i że chce używać efektów specjalnych, wtedy może by ci tego nie polecili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) A ktoś bawił się tym alchemy pod vista ? Działo to to ? Bo nie chcem sciagac... oj przepraszam "kupować" :lol: i instalować czegoś niepewnego ;p Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) U mnie w ogole nie dziala... A w sklepie powiedzieli ze stery sa do visty na stronce... zapomnieli dodac ze nie obsluguje EAX :/ Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...