brolly666 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Mialem windowsa viste i smigaley ladnie all glosniki a mam logitecha x 530 (5.1) ale nie dzialal efekt EAX w grach wiec zainstalwoalem xp teraz efekt jest ale nie gra mi glosnik centralny jedynie gdzie oddje glos o test glosnikow... O co chodzi? Jak to naprawic?? aha karta dzwiekowa SB audigy se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Panel Sterowania-> Dźwięki i urządzenia audio-> Audio-> Odtwarzanie dźwięku-> Zaawansowane-> Głośniki-> Ustawienie głośników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A w jakim programie ci nie chodzi? Do filmów zazwyczaj potrzeba kodek do ustawiania dźwięku na 5.1, np AC3Filter a np do winampa jakiś plugin - tak czytałem. Mi na X-Fi w winampie śmigają wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Problem juz rozwiwiazany wystrczylo w programie od sterownikow pogrzebac troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...