greg505 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ktora z plyt pod am2 jest wmiare zdatna do zakupu w cenie max 180zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 FOXCONN 6100M2MA-RS2H GF6100: http://www.ulubiony.pl/?action=StoProd&...mp;&u=10815 166zł Jedyne zdatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jeśli nie kręcisz, to MSI 690V za 190 zł, bo ma lepszą integrę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jeśli nie kręcisz, to MSI 690V za 190 zł, bo ma lepszą integrę :P Jest stabilna i będzie lepsza ??????? od: http://www.gral.pl/preview/Gigabyte/Gigaby...GBLANVGAMATX_46 http://www.gral.pl/preview/Asus/AsusM2A-VM...GBLANVGAMATX_60 http://www.gral.pl/preview/AMD/MSIK9AGM2-L...IDLANVGAMATX_46 Co wybrać żeby bylo chociaz niewielkie OC ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 z tych, co podałeś to nie wiem, czy coś ma niewielkie o/c :| na tej półce cenowej krętliwe są foxconny - na 6100 i 690G i nimi warto się interesować, jeśli kręcisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 nie wazna jest dla mnie integra, bo bede wsadzal 8600gt;] ten FOXCONN 6100M2MA-RS2H GF6100 jest w miare ok, co najwazniejsze widze ze ma dwa zlacza ide! (to bylo proirytetem) dam rade tam wlozyc karte graficzna i uzywac dwoch slotow PCI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 To po co ci płyta z VGA jak nie będziesz jej używał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A jest coś do 180zł bez VGA zdatne pod AM2 z o/c ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no to wsadze tam cos w te sloty pci czy nie bardzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hmm jeden slot pci napewno zostanie wolny. Drugi już może być zblokowany przez chłodzenie, ew. byłoby to na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Nie wiem czy mogę, ale sie dołączę do dyskusji. Otóż potrzebuje jakąś płytę pod AM2 do 200 zł, żeby miała chociaż jako takie możliwości OC. Co ciekawego można w tej cenie kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Foxconny z integrą (ten co się przewija przez topic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 z tych, co podałeś to nie wiem, czy coś ma niewielkie o/c icon_neutral3.gif na tej półce cenowej krętliwe są foxconny - na 6100 i 690G i nimi warto się interesować, jeśli kręcisz A co z Foxconnami na VIA?? da się coś z nimi zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 VIA to była dobra , ale na s.A :( Niestety, pewnie nie. Do 200 zł masz Foxconna na 6100, za 230 Foxconna na 690G, a za 260 miodnego Biostara TA690G czyli tforce + integra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHot Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Proste pytanie, po co płacić więcej za chipset 690G , skoro nie wykorzysta się zint. karty graficznej ?! =.= . Sam posiadam Asusa M2A-VM ( tez 690G) i wybralem go tylko dlatego ,że posiadał tyle zintegrowanych elementów. Jestem póki co zadowolony, rozsądne O/C to +25% (takie mam) ale max wycisnąłem z proca na tym mobo +60%. Jakkolwiek do O/C się nie nadaje. Dlatego radze skupić uwagę na czymś gdzie kazdy grosz będzie przemyślany @down Jak O/C to nie asus M2A-VM , naprawdę odradza pod względem podkręcania (jak normalnie, to jest nawet super ;p) . Sam jestem zawiedzony jak ubogi jest bios na tej płycie , nie można regulowac timingów pamięci , mnożnika HT , mnożnika proca , no straszne , a na jakiś nie oryginalny bios się nie decyduje, ba! Musiałem zrobić upgrade bios by wogóle proc chciał pójść z HTT powyżej 215 O.o (Tylko dałem 216 to od razu ziuuuu i restart cmos się kłaniał : ( ) . Teraz mam 245 MHz HTT. (Jak mówiłem O/C ~25%) . Btw widzę ,że na 1 chipsecie jedziemy ;D Edytowane 2 Września 2007 przez RedHot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 690G jednak chyba większe o/c oferuje - patrz Biostar TA690G :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 ja w koncu kupilem foxconna na 690g i zmiescilem sie w 180 ;) juz wiem ze napewno, jeden slot pci zostanie dodatkowo zajety przez chlodzenie grafiki ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 @RedHot a czego sie spodziewałeś po budżetowym asusie ? przecież to wiadomo było ... Foxconn/Biostar - inaczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 A ja sie podlacze do tematu z pytaniem, czy warto brac Asusa M2N (komp, w ktorym bedzie ta plyta, krecony nie bedzie)? Ew. cos innego stabilnego do max 250zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 A ja sie podlacze do tematu z pytaniem, czy warto brac Asusa M2N (komp, w ktorym bedzie ta plyta, krecony nie bedzie)? Ew. cos innego stabilnego do max 250zl? Bez OC powinno być wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 do 250 ? Za 260 zł masz Biostara tForce 560+, już na AM2+ , ew. Foxconn 570SLi powinien się znaleźć w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...