netmajor Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Czy mógł by ktos mi powiedzieć ile przeciętnie działa klawiatura/mysz bezprzewodowa na bateriach bez ładowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zależy od modelu klawiatury i rodzaju akumulatorków/baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ale tak min/max h Chodzi razcej o zestawy w granicxach max 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zestaw a4tech, modelu klawiatury i muszy nie podam teraz to klawa conajmniej pół roku a mysz na alkaincznych bateriach 2 tygodnie. Szybko się wyleczyłem i mam mysz z ogonkiem. Mysz to myślę jak już bezprzewodowa to tylko z wbudowanym akumulatorem i stacją dokującą - ładowarką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Welkie dzieki Klaus Oto mi chodziło : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Na Logitechu (Cordlless Deskop Express) jest niemalże identycznie. W klawie ponad pól roku (klawa ma 2,5roku i 4 komplet baterii), myszka na bateriach alkalicznych ok 2 tygodnie, a na akumulatorkach 1300 mAh troszkę krócej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wiec widze,że do klawiatury lepiej zwykłe baterie.A do myszy akumulatorki,chodz krócej wg ciebie wtedy działa,ale ekonomiczniej jednak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Moje akumulatorki mają małą pojemność, bo tylko 1300 mAh, no i firma za dobra nie jest (GP :D )... Warto kupić dobre aku o dużej pojemności, koszt się szybko zwróci i będą trwalsze. Na tym nie ma co oszczędzać - przekonałem się już :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Fakt - warto kupić akumulatory. Ładowarki z akumulatorami na Allegro tak skandalicznie dużo znowu nie kosztują, a na zwykłych bateriach alkalicznych za daleko nie zajedziesz (po pierwsze), a po drugie co chwila będziesz musiał kupować nowe (i tracić czas i pieniądze). Ja powiem tak: Miałem do niedawna zestaw bezprzewodowy (klawiatura+mysz) - jakiś iBOX'a. Baterie alkaliczne w klawiaturze wytrzymywały nawet 2 miesiące, ale w myszce bardzo krótko. Myszki używam do dziś - i powiem szczerze, że światełko optyczne powinno samo się wyłączać po jakimś czasie. Jednak ona ma tendencje do "samo-poruszania-się" (co jakiś czas o 1-2 piksele na monitorze), tak więc często bywa tak, że owe światełko się nie wyłącza. Mi akumulatory GP 800mAh naładowane do pełna starczą na ca. 2 dni. Aha, co jeszcze - myszką bezprzewodową mogę cisnąć z połowy pokoju, ale klawiaturą.. Musiałem mieć czujnik zaraz obok nadajnika klawiatury żeby "dotarł pełnowartościowy sygnał" - inaczej się klawiatura zacinała :/ Jeżeli mam doradzać - ODRADZAM kupna zestawu radiowego (tym bardziej, jeżeli ma to być tani badziew). Ja już się na tym przejechałem (i nie tylko ja), tak więc.. [tak ściśle informacyjnie: za swój zestaw dałem 82zł] Dzisiaj mam klawiaturę A4Tech X-Slim z płaskimi klawiszami, na kabelku, kupioną za 20zł - i jestem dużo bardziej zadowolony niż z tej całej optycznej. Pzdr. Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...