lukasz0888 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 witam, kupiłem laptopa hp pavilion dv9000 z dyskiem sata, chciałem zmienić system na windows xp, ale po załadowaniu plików instalacyjnych wyskoczył komunikat iż nie znaleziono dusku. co zrobić aby instalator go odnalazł<??> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Jeśli instalowałeś XP SP1 lub bez SP, a nie masz stacji FDD w lapie to masz problem. Spróbuj XP z SP2. BTW. Na płytkach z sterami do laptopa powinny być stery do SATA. BTW 2. Podobne tematy były już poruszane na fotum, poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz0888 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 win który instalowałem był z sp2. nie dostałem żadnych sterowników do laptopa, jedyna płytka to recorvery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Sciągnij ze strony producenta sterowniki i albo podłacz fdd na usb albo zintegruj z płytą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz0888 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 ok dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...