Kirk42 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Witam! Mam nietypowy problem; Posiadam Windows XP Professional i potrzebuje stworzyć drugie konto (drugiego użytkownika), ale na tym koncie ma być tylko program do interentu (np firefox) word i możliwość drukowania. Na tym koncie nie może byc możliwośći zmiany tapety, wejścia do mojego komputera (ma go nie być), nie ma tam byc nic, widzialem to kiedyś w buibliotece, komputer na ktorym nie można było zrobić nic oprócz dostępu do intrenetu, da sie zrobic cos takiego? Jezeli tak to prosze o podpowiedz bo niewiem jak, slyszalem ze trzeba troche poszperac w rejestrze, ale nie znam sie na tym wiec nawet niewiem za co sie złapać. Pozdrawiam Aha i proszę nie pisać, że ten temat już był i jest nawet przyklejony, bo w tym przyklejonym jest tylko napisane jak zablokować dostęp do aplikacji, a ja chce je usunąć, żeby nie były nawet widoczne, poszczególne funkcje Edytowane 14 Września 2007 przez Kirk42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 1. gpedit.msc 2. http://www.sgjps.com/x-tweaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 jestem tu juz jakis czas ale niestety nie rozumiem, mozna jaśniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 widzi pan przycisk start.. proszę go nacisnąc... tam jest polecenie uruchom.. wpisać w nie gpedit.msc resztę niestety trzeba dociec samemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...