rafal92 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Witam Kolega chce kupić płytę główną pod am2 z zintegrowaną karta graficzną, czy znajdzie się coś w tej cenie przystępnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Twój biostar wysiada? szukaj z 690G. jest fajny biostar :) ale drogi http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=14524&idk=38 ja swoją za 194zł kupiłem i mogę polecić. dużo dobrego o niej w sieci http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1700-13 http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=377&...ctr_str_numer=1 IMO 230zł to górna granica za AM2 z integrą gdyż za 100zł można by dokupić X800GTO ddr3 a tu już dobra karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Kolega chce kupić :P Ja od siebie polecam Foxconna z siga, niezła integra, da się podkręcić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Kolega chce kupić :P Ja od siebie polecam Foxconna z siga, niezła integra, da się podkręcić Wiem że ładnie się kręci ale słyszałem że nie ma regulacji Vcore no chyba że nowe biosy to udostępniły nie wiem A co do tej drugiej płytki mcp61s albo mi się wydaje albo się robi trudno dostępna szkoda bo dobra Są jeszcze jakieś dobre płytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 nie vCore nie ma. Trochę drożej masz naprawdę wypasionego Biostara TA690G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Czyli z najtańszych płyt to foxconn mcp61s a lekko droższych to biostar i koniec dobrych płyt no ewentualnie gigabyte 690G S3H, no chyba że nie podkręca to pierwszą lepszą asusa lub gigabyte. Ta płyta ma być dla kolegi ja ze swojej jestem bardzo zadowlony Kurcze problem jest z tym biostarem na 690G co powiecie o tej płytce http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id...mp;skad=skapiec albo o abicie nf-m2s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Kurcze problem jest z tym biostarem na 690G co powiecie o tej płytce http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id...mp;skad=skapiec albo o abicie nf-m2s? Ten Biostar co podałeś to nawet ciekawa propozycja. Według mnie to godne uwagi są: Foxconn A690GM2MA-8KRS2H Gigabyte GA-MA69GM-S2H A ten Abit to taki sobie, brak DVI i HDMI co przy integrze jest przydatne. Edytowane 23 Września 2007 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Jakie htt osiąga ten gigabyte? Możecie dać jakiegoś linka do recenzji tego gigabyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 na forum ktoś go miał, w dziale o AM2 i innych socketach AMD jest topik o tej płytce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 O tym gigabyte jest coś napisane ale o jego osiągach to nie bardzo jest napisane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 w topiku ? Mi starczają same screeny z CPU-Z :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Przejrzałem ten topik z 3 o którym mówiłeś i o tej płycie znalazłem tylko to "Dobra - 320 z biosu nie doprzebicia na żadnej z płyt głownych. Na gigabycie nawet napięcia podnieść nie można" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 No nie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Czyli najtańsza a najlepsza to biostar na nvidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Tutaj jest mały test płyt pod AM2 w tym podane wyżej przezmnie Gigabyte. http://pcarena.pl/page/80710/1/Test-plyt-g...z-podstawk-AM2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Według tego testu co podałeś to ten foxconn na 690G nie jest zły tylko by trzeba trafić na dobry CPU żeby się na def Vcore ładnie kręcił, może jakieś nowe aktualizacje biosu może by to naprawiły co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 już poszła niejedna prośba o dodanie vCore w nowym biosie, zobaczymy czy oleją czy coś zrobią. Foxconn jest bardzo dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...