Xaz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Otóż problem pojawił się ostatnio, nie mam pojęcia skąd i czemu, ale jest strasznie irytujący :/ Wygląda to tak że gdy z mojego komputera odpalam jakąkolwiek partycje czy coś innego to zawsze otwiera się w innym oknie, potem jak robie w okienku przycisk "w górę" i potem odpalam to znów to samo i zostaje mi full okienek mój komputer. Wcześniej tego nie miałem, pewnie to sprawa jakiejś opcji w Windowsie, ale nie moge znaleźć o co biega, Proszę o pomoc bo już nie wyrabiam z tym :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Opcje folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 i co dalej? bo nie mam pojecia a lukałem all opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Przeglądanie folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) jest zaznaczone otwórz w tym samym oknie. Tylko C: otwiera się normalnie, reszta dysków w innych oknach. Resetowałem już ustawienia folderów i [gluteus maximus] dalej. C:, moje dokumenty i dvd w tym samym oknie a partycje d,e,g,h w osobnych. Szlak mnie trafia z tym Edytowane 24 Września 2007 przez Xaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...