tom256 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Która z tych plyta jest lepsza do OC, bo cena mniej więcej jest podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 widział ktoś jakieś testy tej DFI ? Bo po zdjęciach zupełnie nie jak Infinity, jakaś taka biedna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 http://www.madshrimps.be/?action=getarticl...amp;articID=611 śliczna jest [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 widział ktoś jakieś testy tej DFI ? Bo po zdjęciach zupełnie nie jak Infinity, jakaś taka biedna :(Twoje doswiadczenie w sprawach sprzetu tez jest jakies biedne. Bierz DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) A czy ja powiedziałem, że ona jest zła ? Napisałem,że biednie wygląda przy dzisiejszych chłodzeniach na mobkach, SLI itd ... @down : zgadzam się, że ma działać, acz moje pierwsze wrażenie było właśnie takie ;) Edytowane 1 Października 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 A czy ja powiedziałem, że ona jest zła ? Napisałem,że biednie wygląda przy dzisiejszych chłodzeniach na mobkach, SLI itd ... Bo mobo ma zazwyczaj dzialac, a nie wygladac... chyba ze ktos jest jakims sprzetofilem itp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Bo mobo ma zazwyczaj dzialac, a nie wygladac... chyba ze ktos jest jakims sprzetofilem itp :DTy sie nie udzielaj :-P Twoja P5WD2 wlasnie wyglada :lol2: Mobo ma dzialac a nie wygladac jak zbiornica zlomu ( czyt. kilo polakierowanego alumu ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Ty sie nie udzielaj :-P Twoja P5WD2 wlasnie wyglada :lol2: Mobo ma dzialac a nie wygladac jak zbiornica zlomu ( czyt. kilo polakierowanego alumu ) Odfakaj sie od mojej mobo. Wyglada fajnie ale przynajmniej dziala tak jak powinna, nie tak jak obecne mobasy (vcore 1.955v idle, 1.954v stress) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Do kolegi wyzej - jak masz zamiar krecic lajtowo (<4.5ghz na c2d) to ci spokojnie msi starczy Edytowane 1 Października 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...