marcellus Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 fps nie wiem dlaczego nie wyciaga wiecej niz 25...A po co więcej w grze strategicznej?Bo jak gosciu Ci biegnie to lubie miec to min. 29 fps :) Niezbedne to do zycia moze i nie jest, ale chodzi mi o to, ze ograniczenie IMHO zupelnie bezsensowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Eh... rozdzialka 800x600... Mam nadzieje ze ta rozdzielczosc byla tylko w demo bo jak normalna gra bedzie tak miec to sie troszku zdenerwuje :) Musi byc 1280x0124 :D Ciekawe kiedy pieprzona Cenega wyda te gre u nas, moze zdaza jeszcze w tym roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Eh... rozdzialka 800x600... Mam nadzieje ze ta rozdzielczosc byla tylko w demo bo jak normalna gra bedzie tak miec to sie troszku zdenerwuje :) Musi byc 1280x0124 :D W wersji FULL jest tylko 800x600! Na 19" ekranie nie wyglada to za ladnie :? Naprawde nie rozumiem dlaczego musieli zmieniac to co w Commandosie 2 juz bylo dostepne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 W wersji FULL jest tylko 800x600! Na 19" ekranie nie wyglada to za ladnie :? Naprawde nie rozumiem dlaczego musieli zmieniac to co w Commandosie 2 juz bylo dostepne :? No nieeeeeeeeeeeeeeeeee, przeciez to idiotyczne :( Moze jednak da sie to jakos zmienic co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Siemka. Gram sobie w Commandosa 3 i juz w treningu mam problem. Na poczatku trza sie dostac do pewnego budynku. W tym budynku szpieg ma cos zrobic z zolnierzem (jest w stroju oficera) i nie wiem co jest. Co mam zrobic w tym momecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 jak zalozysz mundur oficera to powinna ci sie pojawic ikonka wieszaka czy cos takiego :) kliknij na nia prawym a znajdziesz ikone ktorej szukasz [distract] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 a no teraz nastepny problem :( mam otworzyc sejf i qrde zaden z nich nie chce otworzyc sejfu :( nie wiem co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Hmm. Pomysl czlowieku zazwyczaj do otwarcia sejfu to potrzebne sa klucze albo kombinacja wiec musisz poszukac. Narazie nie gralem w comm 3 bo sie jeszcze sciaga wiec nie powiem ci dzie to mozna znalesc. Radze ci nie mecz sie i zacznij sobie gre od 1 czesci przejdz wszystko po kolei i sie zabiez za 3. Oszczedzi to tobie zdrowia i nam. Albo przejdz szybki kurs jezyka ang. Zazwyczaj przed kazda misja dostajesz dokladne instrukcje co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 srutu tutu majtki z drutu !! Jak nie znasz odpowiedzie to sie nie odzywaj i tyle !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Sorki nie obraz sie. Ale czy ty w to pierwszy raz grasz. Tu czeba troszke pomyslec no i sluchac tutorial albo przeczytac instrukcje co masz zrobic. No chyba ze w Comm 3 gosciu nie czyta co masz zrobic. Ps. Moze ktorys z zolniezy bedzie mial jakies klucze albo jakis oficerek. Przeszukaj szafy. Sory ale gry sa chyba po to zeby sie jakos z nimi uporac i muslec przy nich ( no nie wszystkie ). A ty zaraz sie pytasz co i jak i to w dodatku w tereningu. Ja osobiscie nnie mial bym satysfakcji z takie gry. Zycze powodzenia z wlasciwa czescia gry. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Na tym problem polega ze nie ma zadnych kluczy. Jest jedynie napisane ze mam nacisnac lewy przycisk muszy na sejf i cos ma byc ale o to chodzi ze nic nie ma. Przeszukalem wszystkich zolnierzy (oczywiscie tych ktorych mialem mozliwosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Musisz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> złodzieja i nim otworzyć sejf i zabrać jakieś papiery. Ja się zaciełem w berlinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 no tle ze wziac zlodzieja to wiem ale jak otworzyc ten sejf ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 podchodzisz do sejfu i czekasz aż otworzy a póżniej trzymasz Z i klikasz na sejf i zabierasz papiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 podchodze do sejfu ?? podejsc to on podchodzi ale nic przy sejfie nie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 podchodzisz złodziejem(theft)? Nie szpiegem(spy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 to wiem ale jak mam zaznaczonego zlodzxieja i zaznaczam mu sejf to on tylko podchodzi do niego a nic nie robi. moze cos trza miec, moze jakiej konkretne miejsce na sejfie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 wejdz do plecaka złodzieja i sprawdz czy masz wytrychy(lockpicks) spróbuj z tym Z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hmmm nie ma :( a przeszukalem wszystkich oficerow (zolnierzy) ktorych pozabijalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 A tego generała w pomieszczeniu przeszukałeś???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 złodziej powinien mieć wytrychy(lockpicks) a spróbuj zacząć zaawansowany tening od początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 tak wielkie sorki okazalo sie z gdzies po drdze musialem je zapodziec juz jest oki :) dzieki narazie za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojkom64 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Zainstalowałem gierke, spoko działa, ale jest pewien mały, lecz upierdliwy problemik. Mianowicie nie związany z sammym giercowaniem w Commandosa 3, ale ja po prostu nie mogę odinstalować tej gry z systemu. Biorę uninstall, napisane je że już odinstalowana, a gra jak była na dysku tak i jest cały czas. Czy też mieliście coś takiego??? Z góry dzięki za jakieś porady. System to Win XP PRO!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Zainstalowałem gierke, spoko działa, ale jest pewien mały, lecz upierdliwy problemik. Mianowicie nie związany z sammym giercowaniem w Commandosa 3, ale ja po prostu nie mogę odinstalować tej gry z systemu. Biorę uninstall, napisane je że już odinstalowana, a gra jak była na dysku tak i jest cały czas. Czy też mieliście coś takiego??? Z góry dzięki za jakieś porady. System to Win XP PRO!!!! a czasem nie zostaje sam katalog gry tylko :?: , czasami przy deinstalacjii wszystkiego nie usunie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Wie ktoś może jak zmienić rozdziałke bo nie moge znależć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 800x600 to max :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 bez przesady,zgadzam sie z redem, ale z takim pytaniem to do starszego brata :> chyba ze nie masz to do kogos z rodziny, moze bylem niemily ,hehehehehehhehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 do [gluteus maximus] ze nie mozna rozdzialki zmienic :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja wam powiem że już 2 cześć commandosów była dla mnie porażką pierwszą część przeszedłem to było coś a potem wyszło jeszcze coś ala western w podobnym stylu itp. Wracając do tematu żeby nie szło zmieniac rozdzielczości w commandos 3 to już mega lol. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...