wojtekj Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Witam. Mój komp to AMD Athlon X64 3220+ @ 2.0 GHz 2 x 512 RAM GeCube ATi Radeon HD 2400 XT 256 MB Wynik z 3dMark03 to 4355 Chcę zapytać czy to dobry wynik :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Nie wiem, nie probowalem. Pytanie deliktanie mowiac z [gluteus maximus]. Do czego uzywasz po pierwsze a po drugie wysilajac troche resztke szarych komorek ( wiem ze jest niedzielne przedpoludnie ale... ) moglbys porownac ilosc markow z innymi, poczytac recenzje sprzetu ect... 3220+? WTF? AMD juz jest zdesperowane i goni Intela z oznaczeniami Exx50? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 3220+? WTF? AMD juz jest zdesperowane i goni Intela z oznaczeniami Exx50? :lol:Coś się chłopakowi powaliło :-P Ale i tak najlepszy jest sig: :lol: Potrzebuje kasy! narazie mam 20 zł z 160 zł jeśli ktoś chce mi pomóc piszcie na PM a ja podam numer konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 slcuhajcie jestem po weselu i nie mysle ;) procek to AMD 3200+ a opis juz dawno nie aktualny ;) wiec zmienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Takie sigi sa dosc popularne ;) A komputer ogolnie kiepski. Brak w nim super procka 2 rdzeniowego, 4GB ram, i 8800gtx. Btw, zbieram na e2180, kto sie dorzuci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 komp kupiony rok temu za cene 1400 zł wiec nie jest super ;) a karta tydzien temu ;) i nie do grania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) To po co sie pytasz, czy dobry, jesli wiesz ze slaby? Edytowane 7 Października 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 chodzi mi o to czy na ten komputer to jest dobry wynik tego marka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Sam se nie możesz sprawdzić? http://service.futuremark.com/orb/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) A ja Ci powiem tak Twój komputer odpali każdą nową grę w rozdzielczości średniej, czyli jest OK Twój komputer nadaje się do domowego centrum rozrywki, mam na myśli wszystkie bajerki, muzyka, filmy, + karta TV z możliwością nagrywania i obrabiania materiałów filmowych, parametry kompa pozwalają na nagrywanie w pełnej rozdzielczości (czyli 720x576 PAL) bez utraty klatek, czyli jest OK Co tam jeszcze hmm..., wystarczy Ci jeszcze na rok, czyli jest OK Za rok wyciągniesz z kieszeni 3000zł kupisz nowy i zadasz podobne pytanie, Ja ja odpowiem Ci że masz zajebisty sprzęt w porównaniu do tego. :D ps Trzeba być miłym dla kolegów, najłatwiej jest się po kimś przejechać po napisaniu czasami niepotrzebnego tematu. :D Edytowane 7 Października 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Witam. Mój komp to AMD Athlon X64 3220+ @ 2.0 GHz 2 x 512 RAM GeCube ATi Radeon HD 2400 XT 256 MB Wynik z 3dMark03 to 4355 Chcę zapytać czy to dobry wynik Na moim sprzecie z podpisu robie ponad 6300 punktów w 3Dmarku03... Karta grafiki masz słabą. Edytowane 7 Października 2007 przez Chemik4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 @Chemik4 No i co? Na tej karcie, podkręconej, na core2 @ 3GHz ludzie robią ~7500 w 03, więc imo wynik w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Jeśli sie tak fajnie kręci to OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) WTF? To dlaczego ja na moim robię tylko 2190? :lol: Chyba muszę moją grafikę nieco kopnąć w tyłeczek [napięciem] bo za bardzo leniuciach!e staruszka xD Edytowane 7 Października 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 2200 na 5700? Ja na 5200 łapałem 1500 i po fx5700 nie spodziewałbym się tak niskiego wyniku. Na szczęście pozbyłem się tego $#!t@ i teraz łapię troche więcej ;] tyle ze procesor nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Rzecz w tym, że to nie jest FX5700, a FX5700LE - czyli okrojona wersja z pamięciami taktowanymi na 250MHz i procesorem na 400MHz oraz 64-bitową szyną pamięci. Czyli kaszana :P Też muszę kupić coś lepszego - zastanawiam się nad X800GTO/X800XL - ale na razie brak funduszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Bardzo mi przykro z tego powodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) ja też miałem troszkę gorszą wersje tego 5200, szyna była 128bitowa, ale zegary zaniżone - 250/300, ale dawał się kręcić na "normalne" 250/400, na rdzeniu nawet łapałem 275 :D ale kręcenie tego badziewia i tak nic nie daje Edytowane 14 Października 2007 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Bardzo mi przykro z tego powoduA czy ja Ciebie o zdanie pytałem? Weź lepiej Golfa sobie idź wypucuj :P Żeby się znowu świecił jak psu [gluteus maximus], a nie rozpaczaj nad moją biedną staruszką :P @kwasior500: Ja tego szajsu też nie będę kręcił, bo przede wszystkim ta karta nie ma czujnika temperatury i nie chcę jej uwalić (na razie lepszy rydz[yk?] niż nic) Edytowane 14 Października 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...