Qla Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Jakie macie wyniki w kręceniu athlona xp 1700+ ? Ja mam tajk ja k na zalączonym obrazku :) Będe próbował pobić Intela, ale to w niedalekiej przyszłości teraz musze sie uporoać z chłodzeniem tego bydlaka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 NO PJJJENKNIE!!! Jaki symbol proca? JIU?B 0?0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 WOW 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O. Jakie chłodzenie?? Jaka Seria i Data produkcji?? Jakie napięcie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 P R O S Z Ę O S Z C Z E G Ó Ł Y ! ! ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Wyniki zajebiste! Człowieku sprawdź rekordy na http://www.overclockers.com Nie ma wielu lepszych od ciebie! Czym chłodzisz gnoja, bo umieram z ciekawości?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciu Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No wynik godny pozazdroszczenia, tymbardziej ze to A0, naprawde powalajace osiagi. Pozdrawiam Aciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No wynik godny pozazdroszczenia, tymbardziej ze to A0, naprawde powalajace osiagi. Pozdrawiam Aciu. O o, faktycznie 6-8-0. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 No bardzo ładnie na razie chyba nie ma mocnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Qla, ale mnie dobiles. Ja myslalem ze moj proc sie dobrze kreci :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ja bede z kolesiem odblokowywal mnoznik na palomino i zobaczymy czy to cos daje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ciężko mi uwierzyć, że to 1700+. Jak odblokowałeś mnożnik co... Jeśli to prawda to niezły wynik, ale i tak nie wierze puki nie zobaczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Mi tez nie chce sie cos wierzyc, tym bardziej ze pisze jeszcze AMD Athlon XP 1700+ :? IMHO to powinno sie zmienic na odpowiadajacy taktowaniu procesor lub Unknown CPU. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 dosc duzo jak na A0 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ide o zakład, że to co najmniej 2200+. Jak się obrażasz to podaj specyfikację proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmp Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Troche to podejzane :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 ja stawiam pivo ze to lipa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 nie wierze w to A0 tak sie nie kreca chyba ze na FREONIE :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Co za bezczelny oszust. System Clock 210.34 MHz System Bus 400.68 MHz DDR Powinno być: System Clock 210.34 i System Bus 420.68 MHz ! OMG Qla idź się lepiej teraz pochlastaj ze wstydu, a ja się dziwię, że taki hard "Overclocker" mechl!n nawet nie zauważył podstępu. Tymczasem idę wypić piwo z Gulisesem o ile postawi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 no problemo pozatymi 5XX km dzielcymi naszemiasta ;)no problemo pozatymi 5XX km dzielcymi naszemiasta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Tak to powinno wyglądać. Specyfikacja się róźni nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 no problemo pozatymi 5XX km dzielcymi naszemiasta ;)no problemo pozatymi 5XX km dzielcymi naszemiasta ;) Spoko nic nie szkodzi ;) Zawsze można się napić wirtulanego piwka no nie ? :) BTW. Kraków - Warszawa to tylko ok 330 km :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 zobaczmy co moj 0307 potrafi , na razie 2150 (12,5 x172) przy 1.66 V i kiepsciuchim coolerku i pamieciach 266 :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Ranyy jeśli to A0 to nie ma szans :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 330 ? chyba wlini prostej :) jak ja jechalem na turniej qwaka to wyszlo jakies 500 pare , z tym ze zachaczao sie po drodze ... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Do Zakopanego do babci mam 470 Km. Mówie Ci 330-360 kilometrów :D Po lini prostej nawet mniej pewnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 maniac"]Co za bezczelny oszust. System Clock 210.34 MHz System Bus 400.68 MHz DDR Powinno być: System Clock 210.34 i System Bus 420.68 MHz ! OMG Qla idź się lepiej teraz pochlastaj ze wstydu, a ja się dziwię, że taki hard "Overclocker" mechl!n nawet nie zauważył podstępu. Tymczasem idę wypić piwo z Gulisesem o ile postawi :D Nie wiem, w jakim kontekście użyłeś określenia hard "Overclocker"- jeżeli chciałeś mnie obrazić to Ci się nie udało. A że to fake domyśliłem się już w mojej trzeciej odpowiedzi w tym topicu. Na początku spojrzałem tylko na MHz- a te są możliwe do przyjęcia- wkońcu morphling1 wykręcił XP1700 na 2.93GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom* Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 poświadczam wyniki QLI widziałem na własne oczy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 poświadczam wyniki QLI widziałem na własne oczy :-)Ja tez jestem z Tychow, to moze wpadne i zobacze na wlasne oczy i rozwieje wszelkie watpliwosci :?: :idea: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Co za bezczelny oszust. System Clock 210.34 MHz System Bus 400.68 MHz DDR Powinno być: System Clock 210.34 i System Bus 420.68 MHz ! OMG Qla idź się lepiej teraz pochlastaj ze wstydu, a ja się dziwię, że taki hard "Overclocker" mechl!n nawet nie zauważył podstępu. Tymczasem idę wypić piwo z Gulisesem o ile postawi A wiesz co to asynchronik ?? Proc żeczywiście ma steping A0 napięcie 2V. Maks śmiga na 210x13 natomiast nie mam odpowiedniego chłodzenia (mam dupny radiator i wentyl ) i dlatego na 210x13 chodzi jakieś 1,5 minuty, temp93 *C . Później sie wyłącza. Jak zkręce chłodzenie odpowiednie to spróbuje podnieść jeszcze troche. Narazie to tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...