Dziuby Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 No właśnie chcę wykupić konto na rapidzie, przeszukuje necik na temat wykupienia konta i znalazłem sporo różnych tematów, obaw i dziwnych wątpliwości o płatnościach i innych sprawach. Jak to jest, ktoś może z Was wykupił konto, na co muszę zwrócić uwagę, czekam na kilka rad Zaznaczę ze nie mam karty kredytowej i generalnie nie chcę mieć a z tego co czytałem bez tej karty nie dokonam płatności czy tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 A może tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Przeglądałem allegro i biorę to pod uwagę, prawdopodobnie właśnie tak wykupię konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_kamciu Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 a czy kiedy wykupi się konto na rapidshare.com to będzie można też ściągać z rapidshare.de? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 mam konto na rapidzie nie ma zadnych problemow kupuje je co 2 misiace nie mozna sciagac z rapid.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Milem tam konto kilka razy. Wszystko ok. można nawet współdzielić bez problemu konto z innymi, tzn. zrobić zrzutkę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 jest jedno Ale, kupując konto na rapidzie nie otrzymujemy dodatkowych pkt, kupując za pomocą serwisu PayPal otrzymujemy je :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zero zadnych problemow. Kupowalem karta chyba z 5 razy juz. Poprostu kupujesz, niewiem skad jakies watpliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...