wyrko Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja polecam. Fps u mnie nie spada chyba ponizej 60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Chyba nie ma żadnych możliwości ustawień grafiki. Tylko rozdzielczość i gamma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Jak rzucić kolesia po złapaniu go "hakiem" ? Mogę go tylko kopnąć przez naciśnięcie spacji lub strzelić, ale na filmiku widziałem jak koleś rzucał kolesiami po złapaniu hakiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Krótka trochę starczyło może na 6h grania. Ale ogólnie fajna gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 pytanko jak w tym bioniku sie skacze , łapie sie belki w treningu bujam mam puscic i duupa jak sie puszcza to spada w dół , trzeba jeszcze jakis guzik wcisnac ale jaki? pad mi nie działa jak powinien . który guzik wcisnac na klawie bo są tylko ustawienia na pada.a je to o dupe otłuc do h.ja ładna mi to konwesja nawet ustawien na klawiature nie ma w tym g...nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...