Skocz do zawartości
yuucOm

Nowy 3d Mark...

Rekomendowane odpowiedzi

spójrz na to inaczej, karty mają dx10 więc dlaczego mieli by zrobić marka dx9 ? A to że XP nie obsługuje DX10 to już nie Futuremarka wymysł...

Co do marka to czekam na niego :) chciałbym zobaczyć na co stać DX10 hehe

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fajnie, że ty nie kręcisz, ale Ci którzy się bawią z 3dmarkami mają problem jakby nie patrzeć.

Eee jaki problem?

Na jednym dysku mam system do spi, na drugim do 3dmarkow i powoli sie przymierzam do 3ciego z vista (pcmarki daja wiecej punktow). Ja tam nie widze problemu.

A to ze potrzeba kart z dx10? Zobacze najwyzej tego marka pierwszy raz w domu pol roku po premierze, tak jak to bylo z 06 :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ze potrzeba kart z dx10? Zobacze najwyzej tego marka pierwszy raz w domu pol roku po premierze, tak jak to bylo z 06 :lol2:

To jesteś lepszy ode mnie o następne pół roku. Bo o ile nie będzie dx10 pod Xp to nie wymienię karty przynajmniej przez rok-półtora a co za tym idzie nie zobaczę szybko na własne oczy pokazu slajdów serwowanego przez Futuremark, nad czym oczywiście bardzo ubolewam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fajnie, że ty nie kręcisz, ale Ci którzy się bawią z 3dmarkami mają problem jakby nie patrzeć.

No wiesz różne są upodobania.

Ja się bawię innymi rzeczami.

A jeżeli ktoś zabawę 3dmarkami traktuje jako hobby/sport/rywalizację za każdą cenę to se kupi Viste bo mu to wszystko jedno.

PS. Kręcę od czasów jak niektórzy dzisiejsi wyjadacze wchodzili na dywan po drabinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi