Nerevar Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) spójrz na to inaczej, karty mają dx10 więc dlaczego mieli by zrobić marka dx9 ? A to że XP nie obsługuje DX10 to już nie Futuremarka wymysł... Co do marka to czekam na niego :) chciałbym zobaczyć na co stać DX10 hehe Edytowane 25 Października 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 To fajnie, że ty nie kręcisz, ale Ci którzy się bawią z 3dmarkami mają problem jakby nie patrzeć. Eee jaki problem? Na jednym dysku mam system do spi, na drugim do 3dmarkow i powoli sie przymierzam do 3ciego z vista (pcmarki daja wiecej punktow). Ja tam nie widze problemu. A to ze potrzeba kart z dx10? Zobacze najwyzej tego marka pierwszy raz w domu pol roku po premierze, tak jak to bylo z 06 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapi Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 A to ze potrzeba kart z dx10? Zobacze najwyzej tego marka pierwszy raz w domu pol roku po premierze, tak jak to bylo z 06 :lol2:To jesteś lepszy ode mnie o następne pół roku. Bo o ile nie będzie dx10 pod Xp to nie wymienię karty przynajmniej przez rok-półtora a co za tym idzie nie zobaczę szybko na własne oczy pokazu slajdów serwowanego przez Futuremark, nad czym oczywiście bardzo ubolewam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 No że zawsze to więcej, ale masz rację, problem taki wielki nie jest... Ja 06 ściągnąłem jak tylko był dostępny i zapuściłem na s64 2500+, 512ram i 6600 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 To fajnie, że ty nie kręcisz, ale Ci którzy się bawią z 3dmarkami mają problem jakby nie patrzeć.No wiesz różne są upodobania. Ja się bawię innymi rzeczami. A jeżeli ktoś zabawę 3dmarkami traktuje jako hobby/sport/rywalizację za każdą cenę to se kupi Viste bo mu to wszystko jedno. PS. Kręcę od czasów jak niektórzy dzisiejsi wyjadacze wchodzili na dywan po drabinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Szczęka opada :D Więcej: http://www.pcpop.com/doc/0/257/257758.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Bez jaj, ze to screen ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 zdjecie z waranem i tramwajem wyglądają jak zdjecia :), jeżeli to prawda to dziękujmy za dx10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 jeżeli to screnn to co oni ulepszą w DX 11? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Fotorealistyczna grafika to kwestia kilku lat, ciekawe co potem wymysla ;) . Moze wreszcie pojda w fabule/rozgrywke :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Fotorealistyczna grafika to kwestia kilku lat, ciekawe co potem wymysla ;) . Moze wreszcie pojda w fabule/rozgrywke :D ? Hehehe, to juz niestety bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Fotorealistyczna grafika to kwestia kilku lat, ciekawe co potem wymysla ;) . Moze wreszcie pojda w fabule/rozgrywke :D ?Pewnie fotorealistyczna to bedzie za malo :D i zrobią "bardziej" fotorealistyczną :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 p.s. te screeny to fake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Screeny fake, już to na fpc przerabialiśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 zdjecie z waranem i tramwajem wyglądają jak zdjecia :), jeżeli to prawda to dziękujmy za dx10To legwan zielony nie waran... raczej dziekujemy za 3ds max :lol: tramwaj iguana iguana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 oczywiscie ze faKE, bylo juz omawianie na innych serwisach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 oczywiscie ze faKE, bylo juz omawianie na innych serwisach.Trzeba czytać inne serwisy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mam_max Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 był już pomysł ze zrobieniem DirectX 10 pod xp który miał sie nazywać 9,0l ale Windows stwierdził że za bardzo zagraża viscie i nie wypuścił go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) był już pomysł ze zrobieniem DirectX 10 pod xp który miał sie nazywać 9,0l ale Windows stwierdził że za bardzo zagraża viscie i nie wypuścił go.Chyba Microsoft ;) Edytowane 12 Stycznia 2008 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) http://www.futuremark.com/3dmarkvantage/ Nie wiem czy było ale dam linka, visty wymaga. Poza tym jakoś te screeny nie zrobiły na mnie wrażenia... Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Może na Tobie nie robi wrażenia, ale zrobi na Twojej karcie graficznej jak będzie wyswietlać 15 fps w niektorych momentach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...