Gość Ramzes The Great Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Siemka, czy 44 stopnie barakudy 5 to nie za wysoko ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Raczej nie ja na swoim dyziu ma max do 46, a teraz max 28. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 nie wiem jak b5 ale moje b4 maja 28-34 stopnie (zalezy czy pracuja czy tylko sie kreca). 44 to imo jeszcze nie tragedia dla dysku. ale cieplo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 moje U5 ma srednio 35* IMHO 44 to troche zadurzo, chociaz nie wiem jak sie grzeja te barakudy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 a ja mam U6 i zazwyczaj mam 34-36 stopni CELCIUSZ OF KORZ bez zadnych dodatkowych wiatrakow :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azul Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 ja mam przy b3 w granicach 40 ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 IBM 5400obr/min (nazwa jakas posr..) max 35C ,ale w kieszeni z 3 wentylami (wentylkami 40x40) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 :arrow: temp. 44* dla barracud'y to norma, wiec nie obawiaj sie. dal przykladu podam, ze ja na swoich mam ~37* :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 hehe 37 to ja tesh mam przy wlonczonym wyciagu :), ale wole jak go nie ma, jest o wiele ciszej :), ale skoro mowicie ze to nie jest wiele to odloncze wyciag, chyba sie nie spali hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja mam z wlaczonym wiatraczkiem 40x40 ok 28C, a bez wiatraka(tak jak teraz mam 38C, ale czasem dobija do 40C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Moje Baracuda IV zamontowana jest w koszyku z wiatrakiem 80x80 (Chieftec Rulez :!: ) i max osiąga 34st :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Siemka, czy 44 stopnie barakudy 5 to nie za wysoko ??????Ciutke za duzo , albo popraw wentylacje w budzie , albo zamontuj wiatraka na dysk za jakies 20 zl . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...