Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Bardzo prawdopodobne że konsolka DreamCast już nie długo (kilka miesięcy może wiecej) bedzie emulowana a oto dowód http://emu.makii.pl/posthead.php3?shownews=5334 co prawda nie jest to rewelacyjna konsolka w porównaniu do x-pudła i psx2 ale ma kilak ciekawych tytułów takich jak Dead or Alive 2 czy Virtua Fighter 3 i inne. P.S. Już nie mogę się doczekać jak zobaczyłem na automacie w vf3 (w 97 roku) to mi szczena opadła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 No, drimek ma kilka fajnych tytulow (tylko ze wszystkie w klimatach arcade) ale jesli chcesz grac w bijatyyki na kompie to sobie pada lepiej zalatw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 "]No, drimek ma kilka fajnych tytulow (tylko ze wszystkie w klimatach arcade) ale jesli chcesz grac w bijatyyki na kompie to sobie pada lepiej zalatw. Z padem żaden problem no i oczywiście ja uwielbiam klimaty arcade :D ja najbardziej czekam da dead or alive 2 poprostu gierka ultra wypas czy to nie jest piękne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 no jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 lespsz jest coul calibur od DoA 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 lespsz jest coul calibur od DoA 2 Swieta racja, lasencje midne az ....................... blurp :wink: :P :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 lespsz jest coul calibur od DoA 2 Swieta racja, lasencje midne az ....................... blurp :wink: :P :o soul clibur też jest na dreamcasta więc powinien być emulowany a skoro tak to dla każdego coś miłego hiehiehie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 szkoda ze DC mi sie spalil :( ale poczekam na emu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 lespsz jest coul calibur od DoA 2 Swieta racja, lasencje midne az ....................... blurp :wink: :P :o soul clibur też jest na dreamcasta więc powinien być emulowany a skoro tak to dla każdego coś miłego hiehiehie No 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 NO na dreamacasta to wiele dobrych gierek. Pogralbym sobie w shenmue1,2 Resident Evil Code Veronica czy sonic adventure1,2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a to DoA 2 na kompie: Może nie wygląda jak na konsolce ale ten emulator (Icarus) dopiero jest w fazie tworzenia więc sądzę że za rok czy 2 bedziemy się w pełni delektować gierkami z dreamcasta na pc. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a ja tam wole Tekken TAG Tournament z Playa 2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 zobaczcie na licznuik fps na tym screenie z kompa :D, ps.ale te laski mają bimbaaaaaaaaałyy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...