Skocz do zawartości
Gość

DreamCast na PC kwestia czasu???

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo prawdopodobne że konsolka DreamCast już nie długo (kilka miesięcy może wiecej) bedzie emulowana a oto dowód http://emu.makii.pl/posthead.php3?shownews=5334 co prawda nie jest to rewelacyjna konsolka w porównaniu do x-pudła i psx2 ale ma kilak ciekawych tytułów takich jak Dead or Alive 2 czy Virtua Fighter 3 i inne.

P.S. Już nie mogę się doczekać jak zobaczyłem na automacie w vf3 (w 97 roku) to mi szczena opadła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]No, drimek ma kilka fajnych tytulow (tylko ze wszystkie w klimatach arcade) ale jesli chcesz grac w bijatyyki na kompie to sobie pada lepiej zalatw.

Z padem żaden problem no i oczywiście ja uwielbiam klimaty arcade :D ja najbardziej czekam da dead or alive 2 poprostu gierka ultra wypas

Dołączona grafika

Dołączona grafika

czy to nie jest piękne!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lespsz jest coul calibur od DoA 2

Swieta racja, lasencje midne az ....................... blurp :wink: :P :o

soul clibur też jest na dreamcasta więc powinien być emulowany a skoro tak to dla każdego coś miłego hiehiehie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lespsz jest coul calibur od DoA 2

Swieta racja, lasencje midne az ....................... blurp :wink: :P :o

soul clibur też jest na dreamcasta więc powinien być emulowany a skoro tak to dla każdego coś miłego hiehiehie

No 8)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to DoA 2 na kompie:

Dołączona grafika

Może nie wygląda jak na konsolce ale ten emulator (Icarus) dopiero jest w fazie tworzenia więc sądzę że za rok czy 2 bedziemy się w pełni delektować

gierkami z dreamcasta na pc. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi