Fynf Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Widzieliście? Zapowiada się ciekawie. Lubię klimaty Mad Maxa. Borderlands, który jest swoistą mieszanką wielu gatunków. Mamy do czynienia z pierwszoosobowym shooterem, z elementami rpg w stylu starego dobrego Diablo, dzikiego zachodu, no i trochę science-ficition. Według mnie całkiem ciekawa i innowacyjna mieszanka. Studio Gearbox Software wzięło się za wyprodukowanie aplikacji i trzeba przyznać, że pomysł chłopaków okazał się ciekawy, szkoda tylko, że na rok przed premierą panowie utrzymują wiele faktów, w tajemnicy, jednak przejdźmy do kolejnego pokoju, gdzie mam dla was opis fabuły gry. Akcja rozgrywki dzieje się w przyszłości, kiedy to rasa ludzka zaczyna kolonizacje wielu planet nas interesuje najbardziej jednak Pandora. Każdy z nas zna chyba mit o puszcze pandory i o jej otwarciu, tak samo jest tutaj. Planeta ma piękne predyspozycje do osiedlenia według pewnego planetologa, niestety nie wiedział, że zima trwa tam po kilka lat, tak samo jak każda inna pora roku. Przyszło długie lato wszystko za oknem wymarło, ludzie z przerażeniem zaczęli patrzeć jak krajobraz staje się nie do zniesienia, a otoczenie przypomina jedną wielką pustynie. Na planecie było siedem znakomicie prosperujących miast niestety przez warunki atmosferyczne szybko stoczyły się i stały się miastami przypominającymi dziki zachód a okolica zaroiła się od zmotoryzowanych gangów nomadów i innego tałatajstwa, które właśnie wybudziło się z zimowego snu i ma ochotę coś, lub kogoś zjeść. Cały tekst tutaj: http://www.gametrance.pl/gt/index.php?sub=...63&id_r=463 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Założenie imo genialne. Fabuła nie jest naiwna, jak to czasem bywa - odwołując się tylko do przytoczonego fragmentu. Szkoda tylko, iż FPP... Hmm... czemu mam wrażenie, iż platformą docelową będzie iX i PC. Edytowane 1 Listopada 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja osobiście uwielbiam takie klimaty:) Zaś jeżeli chodzi o grę, to zaintrygowało mnie to podejście do trybu co-op, naprawdę bardzo interesująco się zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaszły "małe" zmiany... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12302&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Cell shader... Btw jak ktoś może niech założy topic w dziale PC. Co do gry to takie klimaty tez lubie ale jakoś nie ciągnie mnie do tego tytułu po tych screenach i zapowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Nikt nie gra/grał? Gierka wciąga :D Aktualnie 18 chyba level (sam już się pogubiłem) i można robić niezłą rozpierduchę ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 gram sobie w borderlands od jakichs 3 dni 21 lvl i calkiem calkiem giera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) Blandsy są świetne, jeżeli gra się w co-opie. Niestety jest straszna powtarzalność przeciwników, przez co gra staje się nieco monotonna. Gra można skończyć się na ~35lvl czyli gdzieś ponad 20h - całkiem nieźle :) . Edytowane 30 Października 2009 przez Bloodergo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...