FumFel_20 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 wspolczuje wam ale do Zamoscia mam 30 kilometrow wiec moge przeprowadzic male sledztwo mam tez w tym miescie znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Temat trochę przygasł dlatego mam pytanko: na jakim etapie jest "krucjata" przeciwko gsm_wieśkowi? Odwiedził go ktoś? Jakiś inny kontakt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Widze, żę ekipa forum Tweak.pl stosuje taktyke ..."searching, seek and destroy"... :twisted: Dobrze, koleś psuje oblicze allegro i zniechęca innych do transakcji. Piszcie jak to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Koles ktory mnie oszukal na allegro dostal 10 miesiecy wiezienia i zwrot wyludzonej kasy. Wyrok odziedzial ,a le kasy nie dostalem. Trzeba naslac komornika. Moze jest ktos chetny z poznania do windykacji dlugu i zarobienia paru zlotych:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala996 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 hehe , z tego co wiem to są w Poznaniu nieżli ściągacze długów ,przydałoby się kolesia przycisnąć do muru porządnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Wygląda na to, że sprawa utknęła w martwym punkcie. Oto fragment maila jaki dostałem od jednego z oszukanych: oto co mam na temat Wasiołka, ( byc moze niektorzy z Was juz to wiedza ,,,lub na pewno przypuszczali) moj Kolega sprawdzil dzis jeszcze raz adres w Zamosciu, i niestety Wasiołek juz tam nie mieszka, a chate tylko wynajmowal, tzn byl lokatorem ale sie wyniosl dawno temu,,, nie wiem jak dawno temu sie ta kanalia wyprowadzila,,,,ani od kogo wynajela ten lokal,,,moze wlasnie ta osoba lub spoldzielnia mialaby jakies inne informacje na temat Wasiołka,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Ah k.urwa myślę że ta sprawa będzie się dłużyć w nieskończoność :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 A jednak coś drgnęło! Oto email jaki dostałem od jednego z poszkodowanych: Witam Panowie - mam na imie Adam i chyba bedzie nam latwiej i wyogodniej po imieniu sobie mowic:) Co do policji szczecinskiej - ja rozmawialem z Kuba Lackim z Allegro i on mi polecil konkretna osobe - policjanta. Zglosilem sie wiec do niego w piatek tydzien temu , dalem wszystko to co mialem na Wasiolka - informacje , maile etc. i przy okazji na uzytkownika strefakart - 2dni pozniej 650zl stracilem na tym !#^&* . Jednakze czlowiek ktory sie tym zajmuje nie bedzie ode mnie przyjmowal zeznan bo oni sie nie bawia w papierki to nie ich zadanie - to musze zrobic pozniej na innym komisariacie - jeszcze tego nie uczynilem. Ci po prostu beda szukac goscia - tym sie zajmuja - no i dobrze bo dzieki temu ze nie pisza protokolow maja czas na inne dzialania , konkretne. Tak wiec nie wiem gdzie zlozymy - to jest do ustalenia - na razie najwazniejsze zeby dorwac oszusta . Panowie ja sadze ze nasza wspolpraca jest b.istotna i wazne jest zeby pomagac tym policjantom jak tylko mozemy. Powiem Wam szczerze - ze nie spodziewalem sie az tak milego i sympatycznego funkcjonariusza ktory sie tym zajal - naprawde czlowiek jest na poziomie , ma pojecie o co chodzi a najwazniejsze ze wzial sie do pracy. Zna sie z Kuba Lackim , dzwonil do ALLEGRO w tygodniu po rozne dane - IP etc. bedzie szukal caly czas. To Wam moge zapewnic ze naprawde warto bylo pojsc do tej sekcji a nie na pierwszy lepszy posterunek. Heh , tak szczerze mowiac to pierwszy raz widzialem posterunek gdzie w pokoju maja laptopy , internet stale lacze , wszystko :) Zobaczymy jak im bedzie szlo. Dlatego dla ulatwienia ja Wam zostawiam pelne namiary i na mnie i na tego funkcjonariusza. Mozecie mu wyslac wszystkie dane , szczegoly , korespondencje mailowa , informacje - wszystko co wiecie o wasiolku. Piszcie ze chodzi o sprawe gsm_wiesiek , mozecie oczywiscie powolac sie na mnie ze ode mnie macie jego maila , telefon do biura etc. Tak wiec podaje: Komenda Wojewodzka Policji w Szczecinie , wydzial Przestepstw Gospodarczych - ul. Bardzinska 1A p. Arkadiusz KOZAK (091) 8216242 bezposredni ; ewent. centrala (091) 8216215 e-mail: wydzial_pg@szczecin.kwp.gov.pl Namiar na mnie :)) Adam Kaczmarek 23adi (na allegro) Szczecin 604535277 Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 spoko.. a tu na oslej laczce kolejny topic -gosc orzniety o 1000zl czuy ludzie sie ni naucza zeby nie ufac innym??? przeciez wiadomo ze w Polsce jest mnóstwo oszustów na Allegro - stosujmy zasade ograniczonego zaufania, sam mialem kontkat z allegro ale operacje przeprowadzono w tradycyjy sposób co uniemozliwilo matactwa, choc spotkalem sie z ludzmi ktorzy za bardzo ufali i sam sie dziwilem ich postawie jako kupujacych- za duzo kasy maja czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 zajebioza :) Dorwać s.<span style="color:red;">[ciach!]</span>y.syna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Mnie raz orżnęli na 8 baniek ale mam ojca nie od parady co ma takie znajomości że załatwił sprawę w 4 dni i kaska w "cudowny sposób" do mnie wróciła 8).Kluczem do sukcesu okazał się numer konta tego delikwenta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Odświeżam temat, bo pojawiły się NOWE OKAZJE: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13972722 Zobaczcie inne aukcje sprzedającego- niezły rozrzut cenowy 8O UPDATE- różne ceny, bo różne karty. Ta za 399 to prawdziwe maleństwo- całkowicie inny układ PCB od wszystkich jakie widzialem. Brak kondensatorów, regulatorów napięcia, itp... Ciekawe jakie ma pamiątki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Odświeżam temat, bo pojawiły się NOWE OKAZJE: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13972722 Zobaczcie inne aukcje sprzedającego- niezły rozrzut cenowy 8O UPDATE- różne ceny, bo różne karty. Ta za 399 to prawdziwe maleństwo- całkowicie inny układ PCB od wszystkich jakie widzialem. Brak kondensatorów, regulatorów napięcia, itp... Ciekawe jakie ma pamiątki. Jak dla mnie to coś podejzanego, fakt cena 400zł ale bez gwary to dla mnie elyminuje taki zakup. Dokładasz te 100zł i masz juz 24miesięczną gware i jesteś pewien jakości towaru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...