calli Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam mam do was mala prosbe mianowicie potrzebuje zebrac informacje odnosnie wytwarzanej energi przez CPU Intela, AMD byc moze ktos z was posiada takoe informacje tabele i chcialby sie podzielic tym z gory bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość upek Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam mam do was mala prosbe mianowicie potrzebuje zebrac informacje odnosnie wytwarzanej energi przez CPU Intela, AMD byc moze ktos z was posiada takoe informacje tabele i chcialby sie podzielic tym z gory bylbym wdzieczny. http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 upek Tiaaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calli Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 dzieki za ego linka heh ale mi nie chodzi o pobor energi tylko to jakies dane odnosnie wytwarzanej energi przez procesory innymi slowy energie przeliczamy na temperature, heh potrzebne do obliczenia odpowiedniego chlodzenia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 dzieki za ego linka heh ale mi nie chodzi o pobor energi tylko to jakies dane odnosnie wytwarzanej energi przez procesory innymi slowy energie przeliczamy na temperature, heh potrzebne do obliczenia odpowiedniego chlodzenia :]Jeśli przyjmiesz że 100% energii jest zamieniane na ciepło nie popełnisz wielkiego błędu - zwłaszcza że lepiej mieć chłodzenie z rezerwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...