mattis Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Chodziło mi o E6750 a co myslisz o tej MSI a ASus P5K-E Wifi AP??Która lepsza dodam ze ten Asus jest 100 zł droższy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zatem E6750 powinien spokojnie zrobić FSB 450mhz ;] ten Asus również dobry jest, ale w sumie to nie widze sensu dopłacania 100zł bo ten Asus może zaoferować to samo co MSI, a za zaoszczędzoną kase możesz dołożyć do grafiki czy zasilacza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) No własnie tak sie zastanowie nad tą MSI, bo tak naprawde nie brałem jej nawet pod uwage bo te magiczne zworki:D A teraz dzięki Tobie to sie rozjasniło mi troche.A Ta MSI ma jakies problemy z czymkolwiek? Edytowane 17 Listopada 2007 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 No własnie tak sie zastanowie nad tą MSI, bo tak naprawde nie brałem jej nawet pod uwage bo te magiczne zworki:D A teraz dzięki Tobie to sie rozjasniło mi troche.A Ta MSI ma jakies problemy z czymkolwiek? Wiesz niema mobo idealnej więc czasem coś wyjdzie w praniu, ale od siebie powiem że jak narazie (odpukać) jest to moja jedna z najmniej problemowych płyt głównych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 No nieżle mnie zainteresowałes tą płytą i w dodatku ona 100 zł tańsza od zaklądanego Asusa. Fredek jestes moim idolem, i jak coś mogę o cos pytać bo widze że ty doswiadczony jestes i znasz sie na rzeczy?Chodzi mi o pytania nawet na PW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) hehe <skromny> xD pytaj na PW kiedy chcesz :wink: Mam nadzieje że ułatwiłem troche wybór, chociaz ostatnio pojawia sie masa tematów typu Foxconn czy MSI, zarówno jedna jak i druga jest dobra więc wybór w tej kwestii jest ciężki, ale moim zdaniem za MSI przemawia więcej rzeczy niż za Foxconnem Edytowane 17 Listopada 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Wybaczcie za minięcie się z tematem :) ale marnie proc poszedl :lol: Marnie?? Skoro dla Ciebie 3ghz przy 1,5V to marnie to napisz mi jakie mam napięcie ustawić żeby uzyskać 3,2ghz lub więcej?? Dodam tylko, że przy 1,65V orthost sypie błędami na 3,2ghz. Więc jak masz jakiś pomysł? :lol2: Edytowane 18 Listopada 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 NIe ja to sie zastanawiam nad MSI NEO2 -FR a ASUS P5K-E WiFi AP Dzieki napewno polecą pytania na PW:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuinblack Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Jakby kogoś interesowalo to powiem że właśnie wyszła poprawiona mobo Asusa P5K Pro już z 8 fazowym zasilaniem. Może to kogoś skusi, jednak cena (ok. 450zł) powala. Dla mnie lepiej poczekać na przyszłość na coś na nowym chipsecie albo coś, ale póki co to MSI :) Asus P5K Pro @ FrazPC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 A ten ASUS P5K-E PRO słabszy niż MSI czy ten ASUS P5K-E wifi AP??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 P5K PRO to pewnie bardzo podobne mobo do P5K-E ... Czy MSI ? Sam osądź, czy chce Ci się bawić zworkami/timingami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wiesz zastanwaiam sie jeszcze te zworki jak Cie mogę ale te timingi to narazie czarna magia:D To zalezy od funduszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...