Skocz do zawartości
radziuinblack

Msi Neo2-fr Czy Foxconn P35a?

Rekomendowane odpowiedzi

Zatem E6750 powinien spokojnie zrobić FSB 450mhz ;] ten Asus również dobry jest, ale w sumie to nie widze sensu dopłacania 100zł bo ten Asus może zaoferować to samo co MSI, a za zaoszczędzoną kase możesz dołożyć do grafiki czy zasilacza :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie tak sie zastanowie nad tą MSI, bo tak naprawde nie brałem jej nawet pod uwage bo te magiczne zworki:D A teraz dzięki Tobie to sie rozjasniło mi troche.A Ta MSI ma jakies problemy z czymkolwiek?

Edytowane przez mattis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie tak sie zastanowie nad tą MSI, bo tak naprawde nie brałem jej nawet pod uwage bo te magiczne zworki:D A teraz dzięki Tobie to sie rozjasniło mi troche.A Ta MSI ma jakies problemy z czymkolwiek?

Wiesz niema mobo idealnej więc czasem coś wyjdzie w praniu, ale od siebie powiem że jak narazie (odpukać) jest to moja jedna z najmniej problemowych płyt głównych :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nieżle mnie zainteresowałes tą płytą i w dodatku ona 100 zł tańsza od zaklądanego Asusa.

Fredek jestes moim idolem, i jak coś mogę o cos pytać bo widze że ty doswiadczony jestes i znasz sie na rzeczy?Chodzi mi o pytania nawet na PW?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe <skromny> xD pytaj na PW kiedy chcesz :wink: Mam nadzieje że ułatwiłem troche wybór, chociaz ostatnio pojawia sie masa tematów typu Foxconn czy MSI, zarówno jedna jak i druga jest dobra więc wybór w tej kwestii jest ciężki, ale moim zdaniem za MSI przemawia więcej rzeczy niż za Foxconnem

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie za minięcie się z tematem :)

ale marnie proc poszedl :lol:

Marnie?? Skoro dla Ciebie 3ghz przy 1,5V to marnie to napisz mi jakie mam napięcie ustawić żeby uzyskać 3,2ghz lub więcej?? Dodam tylko, że przy 1,65V orthost sypie błędami na 3,2ghz. Więc jak masz jakiś pomysł? :lol2:

Edytowane przez Marcinas83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby kogoś interesowalo to powiem że właśnie wyszła poprawiona mobo Asusa P5K Pro już z 8 fazowym zasilaniem.

Może to kogoś skusi, jednak cena (ok. 450zł) powala. Dla mnie lepiej poczekać na przyszłość na coś na nowym chipsecie albo coś, ale póki co to MSI :)

Asus P5K Pro @ FrazPC.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi