DJ Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 CZe kingston hyperx ddr370 te co są na sklepie tweaka.pl za 290 zeta czy lepiej twinmmosy ddr400 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4503&sid=1 pomozcie jutro bede skladal zamowienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja obstawiam 1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 widze ze nawet duzo osob pomaga mi podjac wybor dzieki Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nr. 1 tez obstawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jeszcze lepiej sie okazalo ze te twinmosy to sa cl2.5 czyli sa to te same co twinmos ddr333 z cl2 chyba coraz bardziej sie sklaniam do kingstona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jeżeli tak motyw z tymi TwinMOSami to brałbym Kingstona - na 100% pójdą na DDR400 - nie wiadomo tylko czy przy CL2 czy CL2.5 - ale jeżeli miałbym teraz taki wybór to brałbym Kingstona zamiast Seitec'ów które mam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mnie czeka jutro podobny wybor. Na twoim miejscu zaryzykowalbym Kingstona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no coz pomimo, ze jestem b. zadowolony ze swoich Twin Mosow to jednak postawie na HyperX - specjalna edycja pamiatek od Kingstona to jednak chyba nie tylko puste obietnice niezlego OC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 oo widze ze odpowiedz bardzo jednolite bnardzo mnie to cieszy dzieki dzisiaj chyba zamowie i z dam relacje co i jak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja dzisiaj będe miał te Kingstony więc na dniach powinny być jakieś testy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 kurde a ja wlasnie dzisiaj je chcailem zamowic ale chyba i tak kupie nie ma co czekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Może dzisiaj w nocy coś naskrobie ale nie wiem na 100% bo zanim zamontuje WC, sprawdze szczelność itp. to troche zejdzie. Acha, jeszcze podzielić na partycje 120GB to tesh troche zejdzie no i winxp trzeba bedzie zainstalować. Kurde no, nie wytrzymam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no tak troche cie zejdzie ale na szczescie NT w miare szybko tworza partycje, a formatowanei to stanndard Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Witam , szukalem w sieci testow tych twinmosow i jeżeli sa one na kosciach WINBONDa 5ns (a sa ;) to jestem za TWINMOSAMI - przemawia za nimi cena no i wyniki testow http://www.overclockers.com.au/article.php...p?id=109742&P=3 cl2 nawet do 224mhz - miodzio Co do Kingstonow HYPER-X ddr370 to sam chcialem je qpic ale nigdzie nie ma testow - moze sie okazac ze beda one na kosciach infeona z ktorym kingston ma umowe i wtedy spoko 185mhz przy cl2 a 200 to juz inna bajka . Sam wybralbym twinmosy (chyba zaraz zamowie :) ) dopuki ktos wkoncu nie napisze jak te kingstony hyperx sie sprawuja !!! POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Właśnie odebrałem HyperX :) :) wieczorkiem postaram się cos pwiedziec na ich temat, ale jedno moge teraz powiedzieć jesli kręcą się tak jak wygladają to chyba mój komp zacznie latać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 DJ te pamiątki są w Rodanie 256MB PC3000 250zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 DJ, juz na gg debatowalismy, ale jeszcze tutaj chciałem napisać swoje zdanie :D Według mnie lepszym wyborem będą te TwinMOS jesli beda na kosciach bh-5 Winbond, w recenzji do której linka dał DrAg sprawują się b. dobrze, na necie ludzie tez sobie chwalą, zresztą powszechnie znana jest renoma Winbonda, poniżej pewnego, wysokiego poziomu jego produkty nie schodzą. Mają także jedną zasadniczą przewage nad Kingstonami, to gwarantowane 400 Mhz a tyle jak mowiles Ci starcza, ale musiałbyś mieć ogromnego pecha aby nie poszly przynajmniej na 440, nawet jesli bylyby na innych kosciach. A czy Kigston będzie potrafił taki wynik osiągnąć?? Szczerze powiedziawszy bardzo w to wątpie, ale może jednak... Decyzja nalezy do Ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Myśle że TwinMosy będą lepszym wyborem nish Kingstony, a poza tym straciłem zaufanie do kingstonów :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Interloper - cena tych kosci(HYPER-X) w rodanie to 268zl za 256mb + 45 zl za przesyłke = 313 zl!!! 2x256+przesyłka = 581zl Dzis zamowiłem Z siriusa 2x256Mb twinmos ddr400 wszytsko za 434zl - widac juz roznice w cenie . Czytalem juz 5 recenzji i we wszystkich bylo podobnie jak w tej pierwszej do ktorej dalem linka. DJ - DZIEKI ZA LINKA ;) Dzwonila do mnie dzisiaj jakas pani(bardzo mila ) z siriusa i powiedziala,ze dzisiaj wysylaja i w czwartek- piatek powinny byc. Jak juz dostane to napisze cos wiecej. MF- Co do wygladu Kingstonow to masz racje sa zajebiste , ale co pozatym to sie okarze. Wiec popracuj dzisiaj troche nad nimi i podaj jakies WYNIKI DJ - wybor nalezy do ciebie - poczekaj jeszcze na wyniki MF-a POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Doszedłem narazie do 200Mhzx10.5 winda wstaje bez najmniejszego problemu, natomiast wywala sie Prime95 ale nie kombinowałem z napięciami narazie musiałem przestać, teraz działa stabilnie na 190x10.5 jutro zrobie kolejne testy. W sisoft Memory bandwidth Benchmark ma Ram int Buffered 2815mb/s RAM Float Buffered- 2579 Mb/s To narazie tyle może jeszcze dzisiaj cos pokombinuje. Zaproponujcie jakiś program na którym to testowac najlepiej. Bo dopiero zaczynam z pamięciami :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 weź poprostu odpaal 3dmarka w kolko tak zeby chodzil kilka godzin, jak sie wywali to znaczy ze na 400 średnio chodzą a wlasnie jkie masz ustawienia na 400 cl2 ?? czy wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no tak tylko ze te twinmosy na 400 bedą chodzic na cl2.5 a te kingstony na 400 mozliwe ze na 2 juz sam nei wiem co brac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ustawienia sa 5-2-2-cl2 narazie na 190 FSB na 200 FSB było 7-3-3-cl2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no tak tylko ze te twinmosy na 400 bedą chodzic na cl2.5 a te kingstony na 400 mozliwe ze na 2 juz sam nei wiem co brac A patrzyłeś do tego testu do którego likn dał DrAg??? Przecież widać jak na dłoni ze chodzą na 223 na CL2 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 No ja bym lyknal Kingstony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no ale przeciez w siriusie sa inne pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Jakto inne?? Przecież to są TwinMOS na kościach Winbonda, chyba takie same, musiałbyś sie dopytać o dokładne oznaczenia kośći. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja bym brał Kingstony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no na stronie pisze ze to sa cl2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 No bo takie mają być :) takie same są w tym teście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...