Skocz do zawartości
Gość Ramzes The Great

Spalony Athlon :(

Rekomendowane odpowiedzi

chyba jajownik... sam miałem celine i jakoś żyłem... ajkbyście ludzie widzieli co mój sprzęt robił z najnowszysmi giercami to aż scyzoryk się łotwiera...

A tak na temat....

Trzeba na serio być Idiotą, żeby spalić w ten sposób Athlona... ja zanim ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m zasilanie po jakimkolwiek modzie to 3 razy!!! sprawdzam wszystko od podstaw....

Dlatego bez ws.... stwierdzam, że źle założyć radiator albo W OGÓLE O NIM ZAPOMNIEĆ to jedna z większych głupot jakiech można się dopuścić na CPU.

Czytam te twoje wypociny w stylu: he he (puszczane jako nowy post). Ile złożyłeś kompów w życiu , że wydajesz takie sądy? Popracuj trochę w jakimś serwisie na tzw. taśmie to zmienisz zdanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pamietacie moze taki filmik z tomshardware co zdejmuja kolejno coolery z procków amd i intel?? Tak w jednym przypadku(na dwa) spalił sie anthlon jak i płyta głowna

nie... płyta główna się nie zjarała.... tylko napisali, że spowiła się dymem..

ale takiego horroru już dawno nie oglądałe... prawie pod stołem siedziałe... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba jajownik... sam miałem celine i jakoś żyłem... ajkbyście ludzie widzieli co mój sprzęt robił z najnowszysmi giercami to aż scyzoryk się łotwiera...

A tak na temat....

Trzeba na serio być Idiotą, żeby spalić w ten sposób Athlona... ja zanim ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m zasilanie po jakimkolwiek modzie to 3 razy!!! sprawdzam wszystko od podstaw....

Dlatego bez ws.... stwierdzam, że źle założyć radiator albo W OGÓLE O NIM ZAPOMNIEĆ to jedna z większych głupot jakiech można się dopuścić na CPU.

Czytam te twoje wypociny w stylu: he he (puszczane jako nowy post). Ile złożyłeś kompów w życiu , że wydajesz takie sądy? Popracuj trochę w jakimś serwisie na tzw. taśmie to zmienisz zdanie...

nie zmienię... nadal uważam, że jak ktoś nie sprawdził czy wszystko jest dobrze załozone (szczególnie proc) to wykazał się nadwyraz ogromną głupotą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pamietacie moze taki filmik z tomshardware co zdejmuja kolejno coolery z procków amd i intel?? Tak w jednym przypadku(na dwa) spalił sie anthlon jak i płyta głowna

nie... płyta główna się nie zjarała.... tylko napisali, że spowiła się dymem..

ale takiego horroru już dawno nie oglądałe... prawie pod stołem siedziałe... 8)

eheh :D No to nieżle :) i dobzr eze sie nei spaliła :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No z Celerona to zaden potwor....zreszta o co wogole chodzi...niech se kazdy kupuje co chce

choc i tak AMD = Daewoo  :D

AMD=Daewoo?! chyba na beton spadłeś z dużej wysokości...

To Celiny są równoznaczne z Daewoo... AMD powoli staje się Ferrari...

Zgadzacie się bracia AMD'owcy...

No, jakze moglbym sie nie zgodzic, bracie AMD'kowcu :wink:

Aziz

Mam nadzieje ze twoja wypowiedz byla tylko kolejna (marna) prowokacja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...