oswaldini Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam kupilem 2 tyg temu abadona gpu lite na allegro i spodziewalem sie czegos takiego http://mcs.pc.pl/produkt259.html a otrzymalem cos takiego jak w zalaczniku !! ogromnie sie w[ciach!]ilem bo za blok zaplacilem 52,11 zł !!!!! Czy to uciagnie 7900GS i z jakim skutkiem ??!! Boje sie go zakladac !! Czy moje obawy sa sluszne ??!! Nizej jeszcze fota z moimi kroccami katowymi obrotowymi SM8/10 + top od maniakalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Blok możesz żałożyć, pewnie gorzej od stockowego chłodzenia nie będzie Ps. sprzedasz mi top i zapinkę od bloczku :) ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 bedzie lepiej niz stockowe... co do tego czy to ten blok - napisz do producenta, powinien odpowiedziec czy to jego wyrob i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) na pewno da radę może nie być tak źle bo 7900GS to w końcu nie 8800GTX :wink: a jeśli posiadasz wiertarkę to możesz ponawiercać kilka otworów na 1-2 mm pewnie coś pomoże :-P PS. same króćce są warte z 25 zł wiec jeśli były w komplecie to nie taki zły interes B-) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) na zdjeciach pokazanych przez maniakalnego w tym temacie mozna wnioskowac ze to ten sam bloczke o jakiego pyta sie Autor teamtu post 20 ukazuje(chyba) Blok autora dla rozwiania watpliwosci http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=220767 Edytowane 4 Grudnia 2007 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswaldini Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 to nie ten sam bloczek, manaiaklny przedstawia tam abadona gpu pro !! ja mam lite ale niestety okazalo sie ze to rev 1 !! a ja myslalem ze bedzie to rev 3 ktora jest obecnie sprzedawana termit_tm, tak w komplecie byly krocce choinki katowe + krocce koatowe SM8/10 + redukcje + blok + zapinka (bez zapinki do GF 6XXX - 7XXX) Zobacze okolo 17 jak to chodzi bo teraz pedze na zajecia, co do sprzedazy topu to hmmm... sie zobaczy ;) Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 To co kupiłeś to któraś tam wczesniejsza odsłona Abadona z wyfrezowanymi kółkami (na pewno nie 3 i na pewno nie PRO), problem w tym, że ja średnio widze tam wyfrezowane kółka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 To co kupiłeś to któraś tam wczesniejsza odsłona Abadona z wyfrezowanymi kółkami (na pewno nie 3 i na pewno nie PRO), problem w tym, że ja średnio widze tam wyfrezowane kółka ;) na swój sposób masz racje ponieważ te " kułka" są wytoczone :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ale te kółka powinny być wyfrezowane ;] Ten abadon miał chyba takie dwa, mam w posiadaniu kopie tego abadona (by bloki.pl ) :] która ma tylko 1 taki okrąg. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 tu są dwa abadony obok siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswaldini Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 obawialem sie ze blok bedzie cienki a tu masz ;) obecnie sie wszystko ulozylo i GPU ma 34*C spadl o rowne 10*C w idle a w stresie osiagnal max 53*C to spadek o 12*C w stosunku do zalmana AlCu @12V !! Niestety CPU ma w IDLE 33*C czyli tyle samo co na Pentagramie 100Cu+ a w stresie osoga max 45*C (30 min orthos HTT 220*9 @1,4V tak jade na co dzien bo mi nie potrzeba wiecej) Jest to wina pewno chłodnicy bo jest naniej noname wentyl 120mm @ 12V bez schrouda i prawie zadne powietrze nie płynie przez kadetta. I [ciach!]a pompka mi buczy, nie potrafie jej odpowietrzyc tak jak wczesniej kiedy byla nie slyszalna przy testach szczelnosci reza ;/ Z tym ze nie mialem wtedy blokow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...