tomasir Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 No właśnie mam takei proste (a może i głupie :P ) pytanie: Ile razy się da wypalić cdrw? Czy jest jakieś ograniczenie techniczne, czy może wynika to z jakości powłoki na płycie? Npo bo już ze 100 razy mojego verbatima wypalałem i wciąz działa bez zarzutu.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jakies 1000 podobno wiec jeszcze ci troche zostalo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jakies 1000 podobno wiec jeszcze ci troche zostalo :D Też tak słyszałem, tylko czy krążek tyle wytrzyma (pożyje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 i jeszcze zalezy czy cdrw jest firmy Mloskiewskie kompiutyry :D czy np Samsunga :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 róznie bywa... nie które wytrzymują 10 nagran a niektóre padają dopiero po 700 :) róznie bywa :) mój pierwszy post na tym forum :) ciekawe czy sie zadomowie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 zalezy ez jak go bedziesz traktowal(czy po wypaleniu blyszczaca strona do sloneczka [jak ja :D] czy moze o pudeleczka a potem napedzik, i znowu pudeleczko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Tak ok 1000 razy zalezy jaka marka ja ci polecem platinium juz wypaliłem ją ok. 400razy i chodzi bezbłędnie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 róznie bywa... nie które wytrzymują 10 nagran a niektóre padają dopiero po 700 :) róznie bywa :) mój pierwszy post na tym forum :) ciekawe czy sie zadomowie :P Widząc styl twojego posta dstaniesz pewnie bana koło 100 ;) CD RW wytrzymuja z tego co słyszałe ok 1000 nagrań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...