daniko Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Co powiecie na to: http://twojepc.pl/news_wiecej.php?id=4511 Czekam na komentarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Czytaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25162 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Wiec niedługo bedzie nowy bios dla posiadaczy naforcea2 i juz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Moja tam smiga bezproblemowo a ilekroc ja przekrece i sie nie uruchomi wystaczy Clear Cmos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 nic takiego nie zaobserwowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 nvidia dopiero zaczyna a sądząc po ocenach użytkownikó i jej prędkości i tak chipset będzie schodził z półek sklepowych. i to pewnie raz na 1000 się zdarza. najlepszym wybacza się niektóre proste błędy :) a ja mam kt 133A i chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 tez nie zuważyłem zadnych problemów z moją płytą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Nie widzę problemu, jak za duż FSB sam po wyłączeniu zgrabnie wraca do ustawień default dla procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Anonymous writes "Well, we've seen stories about the BIOS problems with the Nforce2, and now about problems with the Serial-ATA (SATA). What about the audio problems that I and many other folks have been having? There's a massive thread (and another one over at nForcersHQ on an issue of "degrading" or "crackling" sound in many games and other apps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Anonymous writes "Well, we've seen stories about the BIOS problems with the Nforce2, and now about problems with the Serial-ATA (SATA). What about the audio problems that I and many other folks have been having? There's a massive thread (and another one over at nForcersHQ on an issue of "degrading" or "crackling" sound in many games and other apps. no wlasnie. sam doswiadczam w splinter cell zwal z dzwiekiem. a wszystko inne dziala dobrze (moze dlatego, ze jest powylaczane co sie da...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 U mnie to samo. Po jakies godzinie grania pojawiaja sie rozne "spooky" efekty dzwiekowe (tylko w Splinter Cellu). Pomaga tylko restart kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 mi wyjscie z gry. dzwiek jakby przesterowany, glos chrypi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 a u mnie wszystko ok :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...