Tapio Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Witam, Zaczne od tego co juz mam: E6750 + firmowy wentylator GeForce 8800GT KO Edition Seagate 500 GB Barracuda ATA II OCZ 800MHz 2x1GB Platinium Rev.2 planuje dokupic jeszcze: MSI P35 NEO2-FIR Corsair 450W 450VXEU Obudowa COOLER MASTER Cavalier T03 Silver Naped Pioneer DVD-/+R/RW Double Layer DVR-112D I to raczej jest podstawa chociaz jesli sa jakies inne typy to prosze pisac. Sprzetu nie zamierzam bynajmniej w najblizszym czasie podkrecac dlatego zastanawiam sie czy jest sens kupowania innego niz fabrycznego wentylatora na procesor? Mam jeszcze watpliwoaci co do karty muzycznej wbudowanej na plycie MSI. Warto inwestowac w nowa karte muzyczna (sound blaster audigy)? Glosniki jakie beda w tym zestawie to prawdopodobnie logitech x-230. I to w sumie wszystko...najbardzie trapi mnie ten cooler na procesor wiec prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Jak nie zalezy ci na ciszy to zostaw BOX'a, lubisz ciszę to coś od Scythe lub tańsza opcja Pentagram HP-100 AlCu Zmiast tego: Seagate 500 GB Barracuda ATA II wziołbym 2x250GB Seagate Barracuda SATAII w Raidzie Reszta ok Edytowane 13 Grudnia 2007 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jak nie zalezy ci na ciszy to zostaw BOX'a, lubisz ciszę to coś od Scythe lub tańsza opcja Pentagram HP-100 AlCu Zmiast tego: Seagate 500 GB Barracuda ATA II wziołbym 2x250GB Seagate Barracuda SATAII w Raidzie Reszta ok dysk juz mam wiec sprawa jest zamknieta a dla scislosci to jest SATAII a nie ATA ale mniejsza o to. WIdze ze masz wlasnie taka plyte glowna jaka zamierzam kupic. Mozesz coc powiedziec o tej karcie muzycznej . Wystaraczajaca jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...