Skocz do zawartości
Tapio

Kilka Ostatecznych Pytan Odnosnie Zestawu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zaczne od tego co juz mam:

E6750 + firmowy wentylator

GeForce 8800GT KO Edition

Seagate 500 GB Barracuda ATA II

OCZ 800MHz 2x1GB Platinium Rev.2

planuje dokupic jeszcze:

MSI P35 NEO2-FIR

Corsair 450W 450VXEU

Obudowa COOLER MASTER Cavalier T03 Silver

Naped Pioneer DVD-/+R/RW Double Layer DVR-112D

I to raczej jest podstawa chociaz jesli sa jakies inne typy to prosze pisac. Sprzetu nie zamierzam bynajmniej w najblizszym czasie podkrecac dlatego zastanawiam sie czy jest sens kupowania innego niz fabrycznego wentylatora na procesor?

Mam jeszcze watpliwoaci co do karty muzycznej wbudowanej na plycie MSI. Warto inwestowac w nowa karte muzyczna (sound blaster audigy)? Glosniki jakie beda w tym zestawie to prawdopodobnie logitech x-230.

I to w sumie wszystko...najbardzie trapi mnie ten cooler na procesor wiec prosze o pomoc

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie zalezy ci na ciszy to zostaw BOX'a, lubisz ciszę to coś od Scythe lub tańsza opcja Pentagram HP-100 AlCu

Zmiast tego: Seagate 500 GB Barracuda ATA II wziołbym 2x250GB Seagate Barracuda SATAII w Raidzie

Reszta ok

Edytowane przez emilek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie zalezy ci na ciszy to zostaw BOX'a, lubisz ciszę to coś od Scythe lub tańsza opcja Pentagram HP-100 AlCu

Zmiast tego: Seagate 500 GB Barracuda ATA II wziołbym 2x250GB Seagate Barracuda SATAII w Raidzie

Reszta ok

dysk juz mam wiec sprawa jest zamknieta a dla scislosci to jest SATAII a nie ATA ale mniejsza o to. WIdze ze masz wlasnie taka plyte glowna jaka zamierzam kupic. Mozesz coc powiedziec o tej karcie muzycznej . Wystaraczajaca jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi