jools Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 co sadzicie o karcie radeon 9500 PRO 128MB firmy MINT ? jak jest z jakoscia obrazu na niej ? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 karta napewno jest zagrzebista :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 z tego co wiem obraz na radkach jest bardzo ladny :) .......... tyle ze lepiej pozbieraj jeszcze troche kasy i kup jakiegos firmowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja mam Minta, ale to raczej BBA. I co moge powiedzieć??? Jest zaj.e.bisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Karta jak najbardziej OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 radek spoko tylko radzilbym wziac orginalnego ATI, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 radek spoko tylko radzilbym wziac orginalnego ATI,zadna firma poza saphire i hercules nie robi swoich pcb do 9500/9700 wiec radek 9500 firmowany jako mint to nic innego jak oryginalna karta ati. 9500/9700 nie klonuje sie tak latwo jak 8500 poniewaz wlutowanie ukladu r300 w pcb wymaga duzo wiecej zaplecza techniczengo i finansowego niz wlutowanie r200(ktory jak pamietamy byl w obudowie ala gf) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Bierz tego Minta. Czesci do radeona maja bardzo czesto prosto od Ati nie wszystkie co prawda ale sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja mam Minta, ale to raczej BBA. I co moge powiedzieć??? Jest zaj.e.bisty Ja mam co prawda HISa ale co do oceny jakosc kart BBA to pelna zgoda :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 radek spoko tylko radzilbym wziac orginalnego ATI,zadna firma poza saphire i hercules nie robi swoich pcb do 9500/9700 wiec radek 9500 firmowany jako mint to nic innego jak oryginalna karta ati. 9500/9700 nie klonuje sie tak latwo jak 8500 poniewaz wlutowanie ukladu r300 w pcb wymaga duzo wiecej zaplecza techniczengo i finansowego niz wlutowanie r200(ktory jak pamietamy byl w obudowie ala gf) calkowicie z toba sie zgadzam ale ja i tak bym wybral ATI w wersji BOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 radek spoko tylko radzilbym wziac orginalnego ATI,zadna firma poza saphire i hercules nie robi swoich pcb do 9500/9700 wiec radek 9500 firmowany jako mint to nic innego jak oryginalna karta ati. 9500/9700 nie klonuje sie tak latwo jak 8500 poniewaz wlutowanie ukladu r300 w pcb wymaga duzo wiecej zaplecza techniczengo i finansowego niz wlutowanie r200(ktory jak pamietamy byl w obudowie ala gf) calkowicie z toba sie zgadzam ale ja i tak bym wybral ATI w wersji BOXTylko zauwaz ze ati boxowe jest 2x drozsze od oema w stylu saphire czy minta,nie kazdy ma tyle kasy. imho lepiej by bylo wziac 9700 pro mint(build by ati) niz 9500pro w pudelku ati.cena ta sama :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 sa 2 wyjscia albo bym poczekal az troche stanieje, albo zmienilbym bios w tym 9500pro na 9700 tez dobre wyjscie tylko troche wiecej zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...