Trancvission Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam:) Do tej pory FAT32, odpalam PM.8.0 wybieram Partycje, Daje Convert -> NTFS i wywala mi takie ostrzeżenie, nie ryzykowałem, o co mu chodzi bo niezbyt rozumiem :blink: a nie chce mieć potem chińskich znaczków :mur: thanx4help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 ehh.nie uzywaj tego przereklamowanego gowna. najprosciej chyba zrobic konwert na NTFS za pomoca polecenia (nie pamietam jakiego;/ z poziomu cmd. albo progsami typu ranish partition manager lub paragon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trancvission Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 ehh.nie uzywaj tego przereklamowanego gowna. najprosciej chyba zrobic konwert na NTFS za pomoca polecenia (nie pamietam jakiego;/ z poziomu cmd. albo progsami typu ranish partition manager lub paragon dzieki tylko widzisz nie powinno byc problemu.. potem wziałem ok.. i nastepny komunikat.. niby ze cos nie moze zrobic.. ehh :( myslisz ze tamtym programem pojdzie? tylko ze dziwi mnie to ze: mam dwie partycje c: i d:, na pierwszej system xp, druga z danymi, pierwsa NTFS, druga FAT32 tyle ze ta pierwsza to primery a dysk logiczny to własnie ta ktora chce skonwertowac moze dlatego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Wpisz z wiersza poleceń: convert litera_dysku: /fs:ntfs i po problemie. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trancvission Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wpisz z wiersza poleceń: convert litera_dysku: /fs:ntfs i po problemie. Jakos ta komenda tez nie chce chodzic.. wywala: po wpisaniu c:\convert d: /fs:ntfs No Files found matching d: Już sobie poradziłem, uzyłem Paragon Partition Manager 8.5 Professional robił to ponad 4h, bez utraty danych w trybie normal i wszystko smiga jak należy, polecam program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 wiec jak to mowią; gratki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jakos ta komenda tez nie chce chodzic.. wywala: po wpisaniu c:\convert d: /fs:ntfs No Files found matching d: Jak się nie potrafi wpisac prawidowo polecenia to wywala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trancvission Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak się nie potrafi wpisac prawidowo polecenia to wywala... w sumie to masz racje.. tylko ze jak wejdziesz już do cmd to jestes juz na jakims dysku przeciez c:\ i co z poziomu tego dysku pisujesz, czy to bez róznicy jest? dalej.. polecenie jest wowczas takie d:\convert d: /fs:ntfs i powinno trybic a ma problemy.. wiec nie wiem.. niewzne juz zrobiłem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...