Szymon Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 No wlasnie, w czym jest lepszy np: Creative Labs Sound Blaster Audigy se od zintegrowanej dzwiekowki na plycie glownej. Czy w ogole warto sie zastanawiac nad osobna karta dzwiekowa, zakladajac ze nie pracuje w studiu nagraniowy a dzwiekowe zdolnosci mojego pc bede wykorzystywal glownie do sluchania muzyki i grania w gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jeśli nie dysponujesz jakimiś dobrymi głośnikami, to inwestowanie w kartę dźwiękową mija się z celem. Obecne integry są na dość dobrym poziomie, więc jeśli nie jesteś audiofilem ani nie masz dobrego zestawu głośników to raczej wystarczy integra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dobry zestaw glosnikow to cos wiecej niz jakis zestaw 5.1 za 300 zl? Czy to wlasnie taki zestaw to jest ten "dobry". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Hmmm.. każdy chyba sam uważa co wg niego znaczy "dobry" zestaw. jeden będzie hepi z zestawu za 300zł a dla drugiego to syf i wybuli 1000zł. kodec ALC montowany w integrówkach jest naprawdę przyzwoitej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ok, czyli wynika z tego ze dla zwyklego czlowieka :-) nie bedzie roznicy miedzy zint. dzwiekowka a sb audigy np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ludzie miedzy audigy a live 5.1 slysza roznice, ja z kolei slysze STRASZNA roznice miedzy moim live a integra...na moim zestawie, oraz na x-530 za 270zl wiec WARTO ZAINWESTOWAC> Ale przy bidnych przetwornikach, wyzej niz audigy 1 player nie warto celowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grondo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Ja przy zwyklych p580 slysze DUZA roznice miedzy integrami a audigy. No ale wiesz, zaplacilem za karte muzyczna to mi sie pewnie zdaje ;p Idz do kogos przetestuj i zobacz czy "warto" ;) Edytowane 18 Grudnia 2007 przez grondo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja mam swojego SB060 od nowości (2001) i miecie najnowsze integry nawet od SS jest lepsza więc jak masz hajs do dokładaj do pełnego Audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja to gluchy chyba jestem , ale zmuszony bylem sprzedac swojego Sb Audigy bo dziwiek byl lepszy na mobo z syg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...