prown Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Od jakiegos czasu przy ogladaniu filmow meczy mnie jeden problem: http://img266.imageshack.us/my.php?image=dsc02099zl8.jpg pasek pojawia sie po jakims czasie ogladania filmu (zwykle 10-30 min) i oczywiscie tylko restart jest w stanie go zlikwidowac. Nie ma znaczenia czym jest kodowany film i jaki ma format, rowniez player nie ma znaczenia, pasek predzej czy pozniej i tak sie pojawia. Komp to: e2140, evga 650i, gf 6800gs, 2x1gb geila, spin point 250gb, corsair 520W. Wszystko na XP sp2 z najnowszymi sterami. Kodeki: FFDshow, xvid, divx. Ktos ma jakies pomylsy w czym moze tkwic problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Podłącz inny monitor i sprawdź czy masz to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Po co podlaczac do innego monitora? Mnie to wyglada na dziwne odwolywanie sie kodekow do podpisow ktorych nie znajduje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prown Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 a jakies rady jak sie tego pozbyc? przeinstalowalem wczoraj wszystkie kodeki + stery od grafiki i mobo ale niestety dalej jest jak bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Odinstaluj wszystkie codeki, resecik i zainteresuj sie packiem CCCP. Na wszystkich playerach to wyskakuje? WMP, ZoomPlayer, Winamp, Best Player ect? I na pelnym ekranie i w oknie? Moze jakas ikonka w tasku pojawia sie po tym pasku? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prown Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) player nie ma znaczenia testowalem chyba z 5. Pelny ekran czy okno tez niestety nie ma zandnego znaczenia, a co do ikony w tasku niestety nie jestem tego w stanie sprawdzic bo pasek po wylaczeniu playera caly czas zostaje, w kazdym badz razie w procesach nic nowego nie zauwazylem. //edit niestety jakies 20 min po instalacji cccp i odpaleniu filmu pasek znowu dal znac o sobie.. :| Edytowane 23 Grudnia 2007 przez prown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 co do ikony w tasku niestety nie jestem tego w stanie sprawdzicOdpalsz film w oknie i patrzysz czy sie cos nowego w trayu nie ujawnilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prown Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 nic sie nie pokazuje/wgrywa przed pojawieniem sie paska, albo to jakas milisekunda i nie jestem w stanie tego wylapac :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...