Skocz do zawartości
mechl!n

najwydajniejszy blok= a'la CPC

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że założenie tego topica wywołało lawinę "negatywnych" komentarzy do arta na siriusie. Kilka pierwszych to "cukiereczki i ciasteczka" a później harcore :twisted: . Nawet AUTOR nie odpowiada na nie- wcześniej odpowiadał. Czyżby zabrakło mu argumentów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne tez sa te potezne plastikowe obejmy.

Dołączona grafika

natomiast odnosnie tych wczesniejszych zdjec wc marki ukraina to nie moze byc od tego samego goscia, bo nagrzewnica pokazana na tej stronie jest ok (i nawet rurki cu)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaki, temat CPC odszedl do lamusa, to teraz nie macie sie na nikim wyzywac jak nie na Panu Wlodku :lol: , ladne rzeczy juz Pan Krzysio wam nie starcza :evil: . Czyzby to juz jakis sekcizm czy inny rasizm :?:

tak swoja droga widac ze troche sie chlopak napracowal, ja bym sam nawet tak prostego/badziewnego bloczku jak on nie zrobil :), a juz o zapince to zapomnij :twisted:

DAC MU SZANSE...

Pozwolcie mu sie chociaz nawrocic i zreflektowac co i jak, a nie mieszac z blockiem :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaki, temat CPC odszedl do lamusa, to teraz nie macie sie na nikim wyzywac jak nie na Panu Wlodku  :lol: , ladne rzeczy juz Pan Krzysio wam nie starcza :evil: . Czyzby to juz jakis sekcizm czy inny rasizm :?:  

tak swoja droga widac ze troche sie chlopak napracowal, ja bym sam nawet tak prostego/badziewnego bloczku jak on nie zrobil :), a juz o zapince to zapomnij  :twisted:  

DAC MU SZANSE...

Pozwolcie mu sie chociaz nawrocic i zreflektowac co i jak, a nie mieszac z blockiem  :x

Nikt nie ujmuje AUTOROWI faktu własnoręcznego wykonania bloku! Sam robię bloki i wiem jakie to czasochłonne i upierdliwe zajęcie. Za to że sam złożył zestaw WC należą mu się brawa.

Niestety wnioski jakie wysuwa przy okazji tego arta są wielce dyskusyjne- stąd ten topic.

A szansę na wypowiedź ma- ktoś podesłał mu linka do tego tematu. Niestety odpowiedzi brak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serwis jak sirius.pl powinien uważać co pisze :)

A wy się do mnie czepialiście ;) a moje testy było 100x lepsze niż ich a teraz to będą o wiele lepsze dzięki kolegom z forum dzięki ten kolega wie o kogo chodzi !!! jeszcze raz dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witchhunter- widzę, że ciągle 'dyskutujesz" z AUTOREM na sirius.pl. Daj spokój- pomimo Twoich rzeczowych dowodów gość nigdy nie przyzna się do błędu czy pomyłki. Jest święcie przekonany o słuszności swoich poglądów- i niech już tak zostanie. MY I TAK WIEMY SWOJE :D

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale autor ma racje ze niektorzy z "nas" to szczeniaki (on tego wprost nie powiedzial, ale...).

btw moze ktos z was ma czas, amd i juz jakies konkretne wc, autor zaproponowal udostepnienie bloku do testow :)

ja bym chetnie sprobowal ale mam p4 inna zapinka, poza tym za malo wat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh, dyskusje juz w sumie zakonczylem. To nie chodzi o to, zeby koles sie do bledu przyznal, nie przyzna sie wiem. Ale juz widzialem dzisija na naszym forum tamten wykres odnosnie grubosci podstawy, wiec jak widac do ludzi to do ciera, a nie powinno!

Też widziałem ten wykres na naszym forum ale sprawę już wyprostowałem- podałem adres do źródła i do tego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi