Gość Scythe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ktos mi powie co to jest ? Przeciez stery do dzwieku mam zainstalowane :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USER^^ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Też tak miałem, daj aktualizuj sterownik jak klikniesz to ppm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie znajduje mi zadnego sterownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dźwiękówka od radka. Używa jej jak używasz HDMI - wtedy przesyła obraz i dźwięk jednocześnie. Weź to po prostu wyłącz i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USER^^ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 no więc jednak nie masz sterów do tego zainstalowanych :> masz je w dodaj/usuń? jeżeli tak to usuń to co tam jest, restart i ściągnij nowe z www producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ktos mi powie co to jest ?Everest powie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Ktos mi powie co to jest ? Przeciez stery do dzwieku mam zainstalowane :blink: Realtek High Audio Definition R184 Driver for 2000/XP/2003/64bit (2007-12-25) Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Dobra juz sobie poradzilem (: Dzieki wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...