esor Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 widzieliscie to cudenko?:) w tetach nie wypadlo tragicznie, (btw tu są testy www.moded-kompz.net/?name=Cooling&id=25 ). chyba se takie cudenko sprawie, cena jest jeszcze w miare tylko kiedy to do polski :? aaa... no i jeszcze ten panelik 3cale :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Fajny, Fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 jak dla mnie ok, szczególnie że to ma być niby ciche zobaczymy jak ktoś u nas to kupi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 fajne i ladne ale qrna znowu nie dla mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie wiem czy nie lepsiejszy byłby Volcano 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Mnie tam sie to nie podoba, ale to ma byc skuteczne a nie wygladac. Panelik rzeczywiscie fajna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...