beycon Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Przymierzam sie do zakupy laptopa. I zastanawiam sie czy bardziej oplaca sie kupic firmowego laptoa, czy tez lepioej zlozyc samemu? Jest jakas roznica w jakosci pracy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84 tak trudno trafic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 to już i laptopy można samodzielnie sobie składać? widocznie coś mnie ominęło - nie jestem w temacie!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 zdecydowanie firmowy - nie ma problemu z czesciami jesli chodzi o dostepnosc i mniejsze problemy z gwara... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 to już i laptopy można samodzielnie sobie składać? widocznie coś mnie ominęło - nie jestem w temacie!?no najwyraźniej można juz od dawna np: ASUS produkuje tzw. kadłubki czyli obudowa wyświetlacz i osprzęt do niego płyta bateria a resztę kupujesz sobie sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 zdecydowanie firmowy - nie ma problemu z czesciami jesli chodzi o dostepnosc i mniejsze problemy z gwara... Jeżeli kogoś stać na formowy, to czemu nie, ale na pewno nie za względu na argumenty jakie podałeś. W przypadku VBI nie ma problemów z częściami, a i gwara bardzo dobra. Przy takiej oszczędności w cenie na pewno warto zainteresować się kadłubkiem. można juz od dawna np: ASUS produkuje tzw. kadłubki czyli obudowa wyświetlacz i osprzęt do niego płyta bateria a resztę kupujesz sobie sam Nie Asus, a asmobile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Jeżeli kogoś stać na formowy, to czemu nie, ale na pewno nie za względu na argumenty jakie podałeś. W przypadku VBI nie ma problemów z częściami, a i gwara bardzo dobra. Przy takiej oszczędności w cenie na pewno warto zainteresować się kadłubkiem. Nie Asus, a asmobile. no właśnie miałem pisać - asus sam przecie nie produkuje tylko ma podwykonawców a tak BTW: na świecie tylko kilku producentów robi takie właśnie kadłubki, ktore później idą do producentów (właśnie Asus, Toshiba, Sony itp.. ) którzy wyposażają je wedle uznania :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie Asus, a asmobile.ASMobile -> AsusTEK czyli ASUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 ile można zaoszczędzić na takim składaku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 http://allegro.pl/search.php?string=vbi porównaj sobie ceny ;) można sporo ale ja jakoś nie jestem do tego przekonany... nie wiedzieć czemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 http://allegro.pl/search.php?string=vbi porównaj sobie ceny ;) można sporo ale ja jakoś nie jestem do tego przekonany... nie wiedzieć czemu. spokojna glowa - znam adres allegro i gdybym miał czas na szukanie i porównywanie, to już dawno bym to zrobił pytam, bo skoro ktoś już składał, to zapewne wie o ile taniej to wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Złożyłem znajomym zestaw w wakacje. Wyszło chyba 3800, oferta z Vobisa podobnego zestawu sięgała chyba 5tys. Więc bywa niezła różnica ;]Nie wiem czy wciąż ale pewnie nadal te 30% w kieszeni zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 spokojna glowa - znam adres allegro i gdybym miał czas na szukanie i porównywanie, to już dawno bym to zrobił pytam, bo skoro ktoś już składał, to zapewne wie o ile taniej to wychodzi Mogę powiedzieć, ze w podobnym czasie kupiłem Compala FL90 a kolega HP compaq jakiego. Ja mam t7500, on t7100, ja mam 8600gt, on integre intela - a cena podobnie. Reszta tak samo (BT, wifi, 2gb ram, 15,4" 1280x800), tylko ja mam glare, kolega matowa. W porównaniu wykonania wychodzą podobnie, hp ma lepszy touchpad (lepiej 'klikaja' przyciski i imo lepiej zrobiony, jeżeli chodzi o samo jeżdżenie to to samo), niestety czas pracy na baterii leży - ale to kwestia grafy. Compal pod full load, po oc, jest lekko ciepły z góry, gdzie miałem styczność z podobnym lapkiem, tez z 8600 (chyba asus, nie pamiętam) i niestety cala klawa była ciepła. Ogólnie warto, bo za ta sama cenę dostajemy lepszy sprzęt, albo oszczędzamy sporo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...