MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Jakim programem czytac archiwa .CAB ? Ale nie chodzi mi o rara, bo to wiem... chodzi mi o program, ktory moglby je naprawiac, bo rar pisze mi, ze nie moze naprawiac archiwow .CAB :( Pomozecie? Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Windows Commander czytat *.cab ale czy je naprawia to nie wiem? nigdy nie musialem tego robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 czasem problem z tym ze rar lub wc wypisuje ze wystepuje blad w pliku *.cab nie wynika wcale z tego ze jest on uszkodzony, ale z tego ze poprostu nie jest archivum zgodnym ze standartem cab lub poprostu nie jest archivum ... nie kazdy plik z rozszezeniem cab bedzie archivum cab i tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 To jest na pewno .cab , bo rozpakowywuje sie do 85% i potem lipa. Wie ktos jak naprawic ten plik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mozesz uzyc programu "CABINET Manager". WinZIP takze czyta CABy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Co do naprawiania archiwow, to nigdy w to nie wierzylem. Akurat jak najbardziej tej opcji potrzebowalem (przy *.rar, gdzie w przeciwienstwie do *.cab mozna dodac tzw. dane naprawcze) to nigdy nie dawala pozytywnych rezultatow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 czasem problem z tym ze rar lub wc wypisuje ze wystepuje blad w pliku *.cab nie wynika wcale z tego ze jest on uszkodzony, ale z tego ze poprostu nie jest archivum zgodnym ze standartem cab lub poprostu nie jest archivum ... nie kazdy plik z rozszezeniem cab bedzie archivum cab i tyle ... A nie probujesz przypadkiem rozpakowac cabineta wchodzacego w sklad instalatora InstallShield? Jezeli tak - to zapomnij (o tym oprogramowaniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Juz problem rozwiazany,... dostalem na nowa ta sama plytke i tym razem ciesze sie Forgotten Battles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Sorry genghis, ale nie rozumiem, czemu napisales tutaj WC. Wyjasnisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 WindowsCommander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 oh lol :) ale sie walnalem ;) BTW. WindowsCommander nie naprawi tego archiwum :( ahaaa... Reed sprawa juz jest nieaktualna. Mozesz zamknac, zeby sie nie smiecilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ja polecam Power Archiwera, on kuma w zasadzie wysztkie formaty wlacznie z CAB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 maybach, a czy sprawdzales, czy da sie naprawiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...