Skocz do zawartości
MeHow

Jakim programem czytac archiwa .CAB

Rekomendowane odpowiedzi

Jakim programem czytac archiwa .CAB ? Ale nie chodzi mi o rara, bo to wiem... chodzi mi o program, ktory moglby je naprawiac, bo rar pisze mi, ze nie moze naprawiac archiwow .CAB :(

Pomozecie?

Pozdr

MeHow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem problem z tym ze rar lub wc wypisuje ze wystepuje blad w pliku *.cab nie wynika wcale z tego ze jest on uszkodzony, ale z tego ze poprostu nie jest archivum zgodnym ze standartem cab lub poprostu nie jest archivum ... nie kazdy plik z rozszezeniem cab bedzie archivum cab i tyle ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do naprawiania archiwow, to nigdy w to nie wierzylem. Akurat jak najbardziej tej opcji potrzebowalem (przy *.rar, gdzie w przeciwienstwie do *.cab mozna dodac tzw. dane naprawcze) to nigdy nie dawala pozytywnych rezultatow :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem problem z tym ze rar lub wc wypisuje ze wystepuje blad w pliku *.cab nie wynika wcale z tego ze jest on uszkodzony, ale z tego ze poprostu nie jest archivum zgodnym ze standartem cab lub poprostu nie jest archivum ... nie kazdy plik z rozszezeniem cab bedzie archivum cab i tyle ...

A nie probujesz przypadkiem rozpakowac cabineta wchodzacego w sklad instalatora InstallShield? Jezeli tak - to zapomnij (o tym oprogramowaniu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi