elomelo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Hej, Mam mozliwosc zamiany swojego P5B na cos z P35 na pokladzie, tj sprzedaje Asusa i dokladam ~100zl i mam np. MSI Neo2 FR czy inna. No wlasnie jest sens czy raczej nie? Bo 100zl moge dorzucic do nowej grafiki. Jesli jest sens to jaka? Asusa P5K-E (zachwalany niby za 8fazowe zasilanie) czy moze w/w MSI czy co?:) W sumie to przekopalem mase tematow z plytami z P35 i nie wiem, jedni polecaja to, inni to ale wiekszosc osob to co poleca to ma w sygnaturze, prosilbym o opinie kogos kto mial do czynienia z tymi plytami i moglby doradzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Hej, Mam mozliwosc zamiany swojego P5B na cos z P35 na pokladzie, tj sprzedaje Asusa i dokladam ~100zl i mam np. MSI Neo2 FR czy inna. No wlasnie jest sens czy raczej nie? Bo 100zl moge dorzucic do nowej grafiki. Jesli jest sens to jaka? Asusa P5K-E (zachwalany niby za 8fazowe zasilanie) czy moze w/w MSI czy co?:) W sumie to przekopalem mase tematow z plytami z P35 i nie wiem, jedni polecaja to, inni to ale wiekszosc osob to co poleca to ma w sygnaturze, prosilbym o opinie kogos kto mial do czynienia z tymi plytami i moglby doradzic. Wymiana płyty raczej niema sensu, lepiej wymień grafe no chyba że z obecną mobo jest coś nie teges. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 No coz, widze, ze nie obeznany w temacie ;] P5B grzeje sie jak diabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ostatnio wymieniłem P5B na P5K (bo się nadarzyłą okazja...) i mogę powiedzieć, że było warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 No coz, widze, ze nie obeznany w temacie ;] P5B grzeje sie jak diabel.nie przesadzasz troche z tym grzaniem - u mnie plytka ma 35 stopni... - wystarczy minimalny obieg powietrza moim zdaniem nie warto zmieniac - chyba ze chesz sie pozbyc daremnej dzwiekowki z p5b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 P5K to dopiero kibel. Asus P5K C/E, MSI jak najbardziej lub DFI BloodIron. Zależy czy kręcisz ekstremalnie czy jakoś, żeby lepiej chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...